Etuo
zoom

Huse de telefon personalizate la prețuri competitive

Producătorii și designerii concurează în idei pentru a crea smartphone-uri din ce în ce mai eficiente și mai puternice. Folosesc materiale premium pentru a face smartphone-uri cu un design mai atractiv, care tind să facă telefoanele mai fragile.

Pentru a le proteja de uzură, fisuri și căzături este indicat să achiziționezi o protecție pentru telefonul tău. De asemenea pentru a-i adăuga o notă personală acestui accesoriu poți să îl personalizezi cu imagini, texte sau poze. O poți face online foarte simplu și ușor, la prețuri accesibile. Dar între panoplia de modele existente pe piață care pot fi personalizate, nu este întotdeauna ușor să faci o alegere. Iată cum să alegi între tipurile de huse pentru smartphone.

Alege husa în funcție de buget

Pentru a alege cea mai bună carcasă pentru smartphone-ul tău, ia în considerare bugetul și nevoile tale. Dacă nu ești suficient de atent sau ai tendința de a fi neîndemânatic, alege o husă robustă. Alegerea unei huse solide este de asemenea esențială dacă intenționezi să vinzi smartphone-ul mai târziu. Acesta păstrează smartphone-ul în stare bună și te poți bucura de un preț foarte avantajos.

Alege o husă care să îți protejeze și ecranul

După cumpărarea unui smartphone, este mai bine să cumperi un protector de ecran, precum și o carcasă sau o husă personalizată. Carcasele pentru smartphone oferă astfel un strat de protecție pentru telefon în caz de cădere. De asemenea, oferă o aderență mai bună pentru anumite modele de telefoane cu ecran curbat sau spate din sticlă care poate aluneca cu ușurință din mâinile tale.

Aproape toți producătorii de smartphone-uri se bazează astăzi pe designul avangardist pentru a face telefoanele mai atractive. Cu toate acestea, orice căzături ar putea deteriora smartphone-ul tău frumos fără protecția sa cu ajutorul unei huse personalizate telefon. Pentru a afla mai multe despre tipurile de carcase potrivite pentru smartphone, consultă magazinele specializate sau site-urile web dedicate. Parierea pe o carcasă solidă pentru smartphone în detrimentul designului este esențială pentru a evita căzăturile și fisurile în caz de cădere.

Alege o carcasă soft

Carcasele soft sunt cele mai populare printre toate tipurile de carcase pentru smartphone. Sunt mai subțiri și, în general, protejează spatele și marginile smartphone-ului. Dacă dorești să evidențiezi designul smartphone-ului, pariază pe huse moi transparente. Pe de altă parte, ai grijă ce huse sunt potrivite pentru telefonul tău, ca să nu interfereze cu butoanele și porturile.

Poliuretanul termoplastic sau TPU este un material de referință pentru acest tip de înveliș. Este important de reținut, totuși, că aceste huse transparente tind să se deterioreze și să se îngălbenească în timp. Vei găsi alte modele care oferă o protecție mai bună împotriva căderilor datorită marginilor rigide și subțiri.

Optează pentru o husă dură pentru a-ți proteja smartphone-ul

La jumătatea distanței dintre carcase robuste și carcase moi, carcasele dure sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Acestea permit smartphone-urilor să reziste la șocuri fără a sacrifica stilul sau a le face voluminoase. Straturile exterioare ale huselor dure sunt de obicei realizate din policarbonat dur. Stratul interior de silicon este mai moale și oferă o protecție mai bună la impact.