Pentru a putea asigura cele mai inalte servicii medicale, o unitate de profil nu are nevoie doar de medici, echipamente performante sau de spatii imense. Importanta avuta de produsele consumabile medicale generale este la fel de mare ca si cea a aparaturii medicale. Hufmed ofera tuturor unitatilor medicale, fie ca vorbim de clinici particulare sau de stat de diagnostic sau siptale de urgenta, sau orice alt tip de unitate medicala, consumabile medicale generale specifice tuturor necesitatilor medicale la cel mai bun pret si intr-o gama ce cuprinde toate articolele de care un spital, de exemplu ar putea avea nevoie.

Consumabile medicale generale pentru dezinfectare

Cel mai important aspect al unei sectii medicale este igiena si eliminarea oricarui risc de infectie cauzat de bacteriile prezente in incinta clinicii. In gama generoasa de consumabile medicale generale de care dispunem, avem detergenti speciali ce au rolul de a dezinfecta spatiul de lucru. Virusolve+ este doar unul din tipurile de agenti de dezinfectare pe care il comercializam. Acest tip de agent se bazeaza pe distrugerea ARN-ului ce este prezent la toate tipurile de microbi si bacterii, fiind extrem de eficient si in eliminarea completa a stafilocilor  si chiar impotriva virusurilor hepatice si agenti HIV. De asemenea, Virusolve+ nu contine clor, sau alti agenti toxici, reprezentand un risc minim de toxicitate.

Pe langa agentii de dezinfectare, un alt tip de consumabile medicale generale este reprezentat de gama de protectie antibacteriana de unica folosinta, cum sunt manusile din latex sterile sau nesterile, manusi special concepute perntru persoanele alergice la latex, masti pentru gura si nas, sau cearsafuri pentru patul de operatie sau consultatie. Intreaga gama  de consumabile medicale generale de unica folosinta pentru protectie, sunt de cea mai inalta calitate

Pe langa articolele destinate protectiei pentru medic sau pacient, detinem si produse de unica folosinta pentru ingrijire, cum ar fi tampoane si pansamente sterile dar si plasturi de diferite modele atat clasice, cat si pentru copii sau diferite situatii speciale, cum ar fi cele rezistente la apa sau antialergenice.

Misiunea Hufmed

Misiunea Hufmed este aceea de a oferi oricarui pacient dreptul la un tratament medical conform celor mai inalte stadarde medicale in deplina siguranta, prin intermediul gamei de consumabile medicale generale dar si de aparatura si accesorii de unica folosinta destinate atat diagnosticarii si tratementului pacientilor. De asemenea suntem oricand pregatiti sa dornici sa va ajutam prin intermediul consultantei si a solutiilor complet integrate, necesare pentru dotarea oricarui tip de cabinet medical sau a clinicilor medicale conform normelor prevazute de catre Ministerul Sanatatii.

Astfel, ca pe langa gama de consumabile medicale generale, oferim si solutii pe categorii medicale, plecand de la medicina generala, consumabile medicale generale pentru laborator, ginecologie, igiena si sterilizare, ingrijire personala, ortopedie, stomatologie dar si aparatura medicala necesara mai multor tipuri de diagnosticare.

Hufmed, prin echipa sa de profesionisti va sta la dispozitie cu consultatii gratuite astfel incat sa primiti toate informatiile necesare despre produsele noastre, dar si despre solutiile pe care vi le punem la dispozitie. Ne dorim sa fim partenerii dumneavoastra pentru a putea sa dezvoltam impreuna un sistem medical eficient.