dezinfectanti medicali

dezinfectanti medicaliActivezi in domeniul medical si vrei sa respecti intocmai normele de igiena in domeniu? Asigura-te ca dispui de un dezinfectant medical de cea mai buna calitate, capabil sa inlature, intr-un mod sigur, bacteriile si virusii. Pentru o eficienta deplina si un pret bun, apeleaza la Hufmed, distribuitor de echipamente si consumabile medicale.

Din oferta Hufmed poti opta pentru o gama completa de dezinfectanti medicali (pentru dezinfectarea mainilor, instrumentarului si diferitelor suprafete din unitatile medicale).

Hufmed iti pune la dispozitie dezinfectanti medicali, ideali impotriva bacteriilor (inclusiv TBC), fungilor, virusi (HBV, HIV),dezinfectanti medicali adenovirus, poliovirus, etc. Eficienta dezinfectantilor este 100% dovedita si garantata de producatori, actiunea lor eliminand cu succes  orice forme de microorganisme.

Produsele din oferta Hufmed au la baza substante cu proprietati deosebite de curatare si dezinfectare, pentru o actiune rapida si sigura. In plus, utilizarea si aplicarea dezinfectantilor medicali nu prezinta pericol pentru sanatatea umana!

Cu Hufmed, achizitionarea unor dezinfectanti medicali de calitate si la pret optim, este acum mai eficienta. Mai exact, accesand www.hufmed.ro poti comanda dezinfectanti medicali cu un singur click, de acasa sau direct de la cabinet!

Dezinfectanti medicali-Actiune garantata impotriva microorganismelor!

In lumea medicala exista proceduri ce necesita un plus la capitolul norme de igiena. Minimele masuri de protectie impotriva infestarii si contaminarii presupun solutii de igenizare si dezinfectarea spatiilor, a instrumentarului si a mainilor.

Ce sunt dezinfectantii medicali?dezinfectanti medicali

Dezinfectantii medicali sunt acele solutii chimice care prin compozitia elaborata a substantelor active din compozitia lor, ajuta la eliminarea tuturor bacteriilor, virusilor si microorganismelor nocive din spitale si cabinete medicale.

Dezinfectanti medicali-Particularitati

Comparativ cu dezinfectantii traditionali, des utilizati in activitatile casnice, dezinfectantii medicali sunt optimizati pentru o cat mai buna eliminare a microorganismelor de orice fel. Utilizand intr-un mod regulat dezinfectanti medicali, ajuti la scaderea incidentei formarii bacteriilor atat pe suprafete, cat si pe instrumentar. Cu alte cuvinte, dezinfectantii medicali trebuie utilizati ori de cate ori procedura o cere (dupa fiecare interventie).

Categorii dezinfectanti medicali

– Dezinfectanti de suprafata

– Dezinfectanti pentru instrumentarul medical

– Dezinfectanti de inalta clasa

– Dezinfectanti pentru maini

In functie de ce criterii trebuie sa alegi dezinfectantul medical?

Un dezinfectant medical bun trebuie sa aiba un spectru larg de actiune. De asemenea, acesta trebuie sa actioneze eficient intr-un timp foarte scurt, fara sa ingreuneze procesul medical. Un dezinfectant medical bun este acela care are o capacitate excelenta de acoperire, precum si o uscare imediata. Important: alege intodeauna un lichid care sa nu afecteze suprafetele (care sa nu lase in urma pete sau deteriorari).

Hufmed-Dezinfectanti medicali, de la A la Z

dezinfectanti medicaliOri de cate ori vrei sa ai garantia unor dezinfectanti medicali cu adevarat eficienti si cu un spectru larg de actiune, consulta oferta celor de la Hufmed si comanda! Iti punem la dispozitie dezinfectanti medicali in varianta completa, atat pentru dezinfectarea mainilor, a instrumentarului cat si a suprafetelor medicale.

Utilizari dezinfectanti medicali Hufmed

– unitati de tratament

– mese de examinare

– mese de operatie

– suprafete de lucru

– suprafete dispozitive medicale

Dezinfectantii medicali propusi de Hufmed, asigura o dezinfectare sigura si imediata, fara efecte secundare si fara sa deterioreze suprafetele.

Intra pe www.hufmed.ro si comanda dezinfectanti medicali, la preturi foarte bune!}