33f1e9d247b14e3ac4a4e6f240cdba21Cu peste 10 ani de experienta, compania Horeind ofera clintilor sai cele mai bune solutii in materie de curatorie si spalatorie profesionala textile, oferind garantia lenjeriei de pat, lenjeriei de corp, hainelor de lucru, fetelor de masa, draperiilor, cuverturilor, pilotelor si huselor de pat, la cele mai inalte standarde de calitate. Folosind echipamente si produse profesionale, hainele dumneavostra vor avea o textura moale, un miros placut, proaspat si impecabil.

Horeind –spalatorie profesionala textile de inalta calitate

Daca activitatile de la locul de munca te solicita foarte mult, si nu mai ai timp pentru treburile casnice, solutia perfecta pentru curatarea materielelor textile o reprezinta Horeind – spalatorie profesionala textile.  Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de spalatoria profesionala textile Horeind, fara sa mai piezi timp in incercarea de a te ocupa singur de curatarea hainelor. Spalatorie profesionala textile, vine in ajutorul tau cu servicii de curate a materialelor textile, pentru a te scapa de aceasta activitate obositoare, iar tu vei fi incantat si te vei putea bucura de niste haine curate si placut mirositoare.

Horeind –spalatorie profesionala textile, pentru haine imaculate si frumos mirositoare

Pe vremuri, cand nu existau masini de spalat, spalatul la mana era o problema, insa aceasta activitate a fost usurata o data cu aparitia masinii de spalat.  In prezent, fiecare casa dispune de o masina de spalat, care poate fi folista de orice persoana care isi doreste haine curate si frumos mirositoare, insa chiar si asa , inainte de a pune hainele murdare la spalat, trebuie tinut cont de materialul din care sunt confectionate si culoarea acestora. Daca vei alege sa apelezi la serviciile Horeind –spalatorie profesionala textile, nu va mai fi nevoie sa iti pierzi timpul cu astfel de activitatii.

Personalul calificat si cu experienta, are in dotare cele mai bune echipamente si detergenti de inalta calitate, pentru ca hainele tale sa fie impecabil de curate  si materialul acestora nefiind afectat in vreun fel.

Clientii care apeleaza la Horeind –spalatorie profesionala textile, pot beneficia de urmatoarele servicii de calitate, acestea nefiind deloc foarte costisitoare:

  • suport si consultanta pentru definirea solutiilor optime
  • prezentarea solutiilor ce au la baza tehnologii de ultima ora cu un cost foarte redus
  • cele mai bune solutii de finantare in functie de necesitatile fiecarui client
  • servicii de garantie si post garantie
  • asigurarea livrarii consumabilelor la domiciliul clientului
  • preznta unui tehnician  de service la sediul beneficiarului in 24 de ore de la solicitare
  • facilitati financiare

Pentru profesionalismul de care a dat dovada compania si pentru calitatea serviciilor oferite, firma Horeind beneficiaza in prezent de numerosi clienti precum: hoteluri ( Hotel Crown Plaza,  Hotel Marriott, Hotel Ramada Nord, Hotel Minerva Bucuresti, Hotel Turist Bucuresti,  Hotel Palace Sinaia, etc), spitale, spalatorii ecologice din fabrici, scoli, universitati, centre de ingrijire a bolnavilor, centre protectia copilului, penitenciare.

Nu mai sta pe ganduri, si apeleaza cu incredere cu Horeindspalatorie profesionala textile, si vei avea parte de servicii de cea mai buna calitate, datorita faptului ca echipa de profesionisti sunt mereu la curent cu toate noutile aparute in materie de curare textile.

Livrarea materialelor textile este asigurata de catre un tehnician de service, gratuit.}