procasIn fiecare an, din cauza vremii capricioase si a ploilor abundente, inundatiile sunt principala cauza a deteriorarii unei cladiri. Ori a fost afectata structura de rezistenta, ori mediul a devenit nesanatos din cauza igrasiei formate si a mucegaiului aparut pe pereti. Aceste lucruri, din pacate nu pot fi oprite, ci doar diminuate. Cauza principala a distrugerii de exemplu a unei terase este lipsa unei hidroizolatii terase sau a uneia efectuata necorespunzator.

Cine va poate ajuta pentru hidroizolatii terase de calitate?

Daca sunteti din Bucuresti sau o zona apropiata, cea mai buna solutie este alegerea firmei Procas Expert Construct. Firma si-a inceput activitatea in anul 2005 si echipa este formata din personal calificat si necalificat, dar mereu la dispozitia clientilor pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate: hidroizolatii (hidroizolatii terase), termoizolatii si alte servicii precum amenajari interioare si exterioare si constructii civile.  Firma de hidroizolatii Procas Expert Construct detine materiale mereu imbunatatite si de ultima generatie pentru confortul clientului.

Cum se pot executa hidroizolatiile?

Hidroizolatiile se pot realiza in 2 moduri : hidroizolatii in monostrat si hidroizolatii in dublustrat

Hidroizolatiile in monostrat se realizeaza  prin aplicarea unui singur strat de membrana atat pe suprotul existent deja, in cazul cladirilor ce trebuie reabilitate cat si  pe un suport nou, in cazul constructiilor nou executate.

Pe langa hidroizolatii terase, care pot fi circulabile, necirculabile, ranverse sau sub forma unor gradini suspendate, hidroizolatiile se realizeaza si la fundatii de cladiri, subsoluri, parcari, etc.

Hidroizolatia facuta la fundatia unei constructii are rolul de a impiedica patrunderea apei freatice. Astfel de infiltratii duc la deteriorarea iremediabila a fundatiei.

Hidroizolatiile necorespunzatoare in cazul subsolurilor produc un disconfort atat prin patrunderea apei cat si a degradarii structurii.

In cazul parcarilor, lipsa unei hidroizolatii poate duce la pagube materiale.

De aceea, atat in cazul unei hidroizolatii terase cat a altor tipuri de hidroizolatii, este bine sa apelati la o firma profesionista ce foloseste materiale de calitate si isi respecta atat munca efectuata cat si clientul. Un client multumit este un castig pentru firma.

Pe langa serviciul de hidroizolatii, Procas Expert Construct  mai ofera si serivicii de termoizolatii. Este foarte important ca o cladire sa fie izolata termic corespunzator, conform normelor europene. Transferul de caldura realizat atat de la exterior spre interior cat si invers, trebuie sa fie  eficient.

Ce materiale se folosesc in hidroizolatii terase?

In cazul tuturor tipurilor de hidroizolatii, inclusiv hidroizolatii terase, depinde de conditiile in care lucreaza fundatia, respectiv de consistenta terenului pe care se afla constructia respectiva, gradul de umiditate al acestuia si alti factori.In prezent, in tara sunt disponibile mai multe tipuri de hidroetansare: membrane, bituminoase, pe baza de bitum modificat cu polimeri, armate sau nearmate, cu imbinare la cald sau la rece etc.

Apelati cu incredere la firma Procas Expert Construct din Bucuresti pentru a beneficia de servicii hidroizolatii terase la preturi foarte avantajoase

Nu mai amanati efectuare unor lucrari hidroizolatii terase si apelati acum cu incredere la serviciile firme Procas Expert Construct din Bucuresti. Preturile practicate sunt foarte avantajoase, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice si in plus, aveti avantajul ca puteti achita costul lucrarilor in mai multe rate, fara dobanda sau penalizari. Echipa acestei firme este una foarte bine pregatita care va raspunde de fiecare data cu promptitudine si seriozitate la cererile clientilor sai. Gratie experientei indelungate si a numeroaselor colaborari cu firme mari precum Vodafone, Arabesque, Zapp etc, aceasta firma a castigat increderea partenerilor sai si a reusit sa isi creeze un renume important pe piata din Bucuresti.