gresie si faianta

gresie si faianta

Stilurile de gresie si faianta se transforma si evolueaza in fiecare an, iar la un moment dat cu totii ne vom plictisi uitandu-ne la aceleasi modele vechi. Veti fi fericiti sa auziti ca sunt cateva design-uri, stiluri, culori si forme noi care vor intra in casele noastre in 2016.

Placile tip caramida

In fiecare sezon expertii designeri din cadrul industriei selecteaza o forma favorita, iar anul acesta este caramida. Placile tip caramida arata uimitor si imbatranesc frumos. Este un material popular pentru constructii si poate fi utilizat oriunde, de la pereti, holuri si podele la seminee si scari. La DAVIDEO  vei gasi placi tip caramida estetice, rezistente la alunecare si usor de curatat. De asemenea, acestea sunt rezistente la foc si decolorare.

Gri si metalic

Nimic nu denota lux si sofisticare in casa ta mai mult decat o stralucire metalica. Partea din spatele chiuvetei tale poate ocupa cat de putin sau de mult din perete doresti. Proprietatile reflective ale dansului metalic in lumina, fac o camera sa se trezeasca la viata. Stilul se potriveste perfect cu orice de la culori neutre la culori deschise si indraznete.

Cu toate acestea, nu totul in casa ta trebuie sa fie deschis si colorat. Griul este o alta culoare pe care profesionistii o aproba. Decorarea cu gri creeaza un design interior sic si elegant. Vei observa o estetica aparte la placile colorate in culori metalice, in gri, bej si tonuri mai reci. Tonurile de gri genereaza un mediu calm si relaxant.

Forma si dimensiuni

Dretunghiul este provocat de o variate de forme si modele geometrice in design-urile interioare. Placile cu model geometric de la DAVIDEO  includ stiluri precum negru si alb, hexagon,triunghi, stea si diamant. Vrei ca privirea sa fie atrasa de ceva spectacular si intrigant atunci cand cineva intra intr-o camera. Introducand forme interesante, simuland designuri si configuratii unice in casa ta este un mod de a executa acest trend. Un bun exemplu despre cum sa adaugi forma si dimensiune casei tale este de a desemna podelele drept punctul focal si de a simplifica peretii si culorile din jur.

Supradimensionarea

Marimea placilor continua sa creasca in fiecare an. In acest caz cu cat mai mare cu atat mai bine. Imbunatatirile in tehnologia de producere a gresiei si faiantei produc patrate mai mari si dreptunghiuri care devin rapid populare printre designeri si proprietari. Proprietarii instaleaza placi mai mari pentru a obtine un stil contemporar si pentru a reduce cantitatea de chit ce trebuie curatata.

Instalarea podelelor de gresie si faianta de la DAVIDEO este un exemplu perfect despre cum sa obtii un look invingator pentru casa ta. Fie ca preferi noile trenduri ale placilor tip caramida, ale culorilor metalice si nuantelor de gri, ale formelor geometrice sau ale placilor supradimensionate, la DAVIDEO vei gasi cel mai potrivit model pentru casa si gusturile tale.}