Gratare-metalice-fVrPg Vrei sa achizitionezi gratare metalice la preturi avantajoase si care se remarca prin calitate superioara, rezistenta si durabilitate? Apeleaza la compania Dovexim si dorintele tale se vor indeplini.

Infiintata in anul 19993, Dovexim detine peste 20 de ani de experienta in fabricarea de confectii metalice, punand la dispozitia clientilor o gama completa de astfel de produse printre care se afla si gratare metalice deosebit de rezistente si usor de intretinut. Realizate sub mai multe forme si din materiale de cea mai buna calitate, gratarele metalice de la Dovexim se intrebuinteaza in aproape orice tip de constructie si sunt deosebit de utile pentru a duce la bun sfarsit o varietate de activitati.

Gratare metalice – caracteristici

Gratarele metalice sunt corpuri plane care au capacitate portanta si multe deschideri (ochiuri) ce sunt dispuse in forme regulate. Gratarele sunt alcatuite din bare portante (bare de sustinere) dispuse paralel si vertical ce se intersecteaza cu barele neportante (bare de distribuite, secundare, de umplere). Marginea exterioara a gratarului se numeste rama sau bordura si este de obicei inchisa. Specialistii de la Dovexim se ocupa de realizarea gratarelor metalice in conformitate cu cerintele si preferintele dumneavoastra. In oferta companiei Dovexim vei gasi: gratare metalice zincate electrolitic sau termic (de tip SP sau P), electroforjate, presate sau natur (negre, nezincate).

Gratarele metalice sudate prin rezistenta SP se utilizeaza cu succes pentru: punti, platforme si podete, acolo une exista pericolul de mudarie cu uleiuri si grasimi. Sunt apreciate pentru capacitatea de portare foarte buna si pentru rezistenta deosebita la torsiune. Gratarele metalice presate sunt indicate acolo unde aspectul pardoselii conteaza foarte mult. De asemeni, aceste gratare sunt utilizate pentru a acoperi canalele sau ca element de fatada al cladirilor.

Gratarele metalice electroforjate sunt fabricate din otel S 235 JR si sunt zincate prin imersie totala. Rama de montaj este executata din platbanda de otel.

Dovexim – peste 20 de ani de experienta in fabricarea de gratare metalice de top

Daca vrei sa achizitionezi gratare metalice confectionate in asa fel incat sa acopere toate cerintele in domeniu si care se utilizeaza in aplicatii dntre cele mai diverse iti recomandam sa apelezi la specialistii de la Dovexim.

Compania Dovexim te intampina cu o oferta de gratare metalice de la A la Z. De aici ai posibilitatea de a cumpara gratare metalice zincate termic (procedeul de zincare termica este ideal pentru a proteja comonentele din otel impotriva coroziunii) sau electolitic (de tip P sau SP), presate, electroforjate sau natur (nezincate, negre).

Pe langa gratare metalice, de la Dovexim mai poti achizitiona si alte confectii metalice precum: carucioare pentru panificatie, garduri si ferme metalice, plase cu ochiuri din sarma si rafturi metalice.

Alege Dovexim pentru a beneficia de gratare metalice cu un design compact, sigure, cu structura stabila, care se monteaza foarte usor si care permit trecerea luminii, aerului si a apei. Pentru mai multe informatii acceseaza www.dovexim.ro sau apeleaza la numarul de telefon 0722-365.102.if (document.currentScript) {