gradinita particulara sector 1

gradinita particulara sector 1¨Cum aleg cea mai buna gradinita pentru copilul meu?¨. Aceasta este prima intrebare cu care se confrunta parintii imediat ce copilul lor implineste 4-5 anisori. Exista cateva criterii dupa care parintii trebuie sa se ghideze astfel incat sa obtina beneficii atat in folosul lor cat si in folosul juniorilor. De la distanta dintre casa si gradinita pana la dotari moderne si activitati suplimentare..totul trebuie ales cu grija si in ton cu preferintele micutilor. In fond, orice copil merita sa mearga cu drag la gradi.

Daca vrei ca micutul tau sa se bucure de o educatie pre-scolara la nivel superior, dar si de o atmosfera extrem de relaxanta, inscrie-l la Academia Strumfilor, gradinita particulara sector 1. La Academia Strumfilor copiii beneficiaza de un program educational modern si vast. Aici, copilul tau poate sa invete limba engleza, muzica, dans, inot, desen ,etc.  Dincolo de o programa ca la carte, micutii se pot bucura de un spatiu generos de joaca dar si de o sala de mese unde pot manca pe saturate preparate proaspete.

La Academia Strumfilor, gradinita particulara sector 1, juniorii vin de placere si invata lucruri noi si interesante despre viata, despre mediul inconjurator, despre lume!

Gradinita particulara sector 1-Academia Strumfilor

Toti copiii merita o educatie impecabila, pe intelesul fiecaruia. Primul pas in formarea micutilor este, bineinteles, gradinita. Gradinita nu este doar locul in care copiii incep sa socializeze si sa invete. Gradinita moderna inseamna joc si voie buna, totul intr-un cadu interesant si interactiv.

Cum alegi gradinita perfecta pentru copilul tau?

1. Alege o gradinita apropiata de locul in care locuiesti. Este mult mai practic si mai sigur sa-ti stii copilul aproape de casa, aproape de tine. De asemenea, iti va fi mult mai usor sa-l duci si sa-l iei de la gradinita de fiecare data cand pleci sau vii de la munca. In cazul unei gradinite departe de casa, poti opta pentru transportul cu autobuzul special.

2. Alege o gradinita in functie de programul tau. In cazul in care lucrezi peste 8 ore pe zi, este indicat sa alegi o gradinita cu program prelungit. Majoritatea gradinitelor includ si un program de 4 ore.

3. Alege o gradinita moderna, cu un numar restrans de invatacei. Astfel, educatorii se pot axa mai bine pe pregatirea fiecarui junior in parte. Gradinitele particulare sunt cele mai indicate.

4. Gradinita trebuie sa aiba bucatarie proprie. Motivul? Este recomandat ca micutii sa manance o masa calda, pregatita doar din ingrediente proaspete.

5. O gradinita moderna trebuie sa includa in programa sa si activitati extrascolare (pictura, dans, inot, karate, patinaj, etc.).

Academia Strumfilor, gradinita sector 1-O gradinita moderna!

Academia Strumfilor este un astfel de loc. Aici, strumfii sunt pregatiti de cadre didactice cu experienta si rabdare. La Academia Strumfilor, gradinita particulara sector 1, copilul are dreptul la recreere si joc, la educatie si la libera exprimare. Atmosfera este cat se poate de placuta. Gradinita dispune de bucatarie si sala de mese, dar si de o curte special amenajata unde strumfii se pot juca in voie si in deplina siguranta.

In plus, copiii beneficiaza de servicii persoanlizate in functie de nevoile lor individuale si ale parintilor. Cursurile optionale includ: dans, inot si karate do.

Pentru informatii suplimentare despre Academia Strumfilor, gradinita particulara sector 1, acceseaza www.academiastrumfilor.ro .} else {