Genele lungi, dese si curbate sunt visul oricarei doamne sau domnisoare caci, indiferent de varsta, femeile isi doresc sa fie frumoase. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa totodata sunt si primii care atrag atentia asupra fizionomiei unei persoane. O privire intensa si seducatoare este datorata in special si de cat de bine definite sunt genele, iar daca rimelul reprezenta pana nu demult principala “arma” a femeilor in acest sens, astazi exista o modalitate mai moderna de a avea genele mult dorite: aplicarea de gene false.

Tipuri de gene false

Daca te numeri printre reprezentantele sexului frumos care nu au fost rasfatate de Mama Natura la capitolul gene, este bine sa stii ca intotdeauna poti apela la cele false pentru a obtine acea privire seducatoare de care vorbeam mai devreme.

Astazi, piata de specialitate a produselor cosmetice iti ofera 3 tipuri de gene false din care poti alege, desigur, fiecare dintre ele avand propriile caracteristici, respectiv avantaje si dezavantaje.

Gene false de tip banda

gene 4 103-630x552Confectionate din fibra sintetica sau par natural, genele false de tip banda sunt denumite si gene de ocazie intrucat pot fi aplicate si purtate doar in anumite momente ale zilei, atunci cand persoana in cauza doreste acest lucru.

Modul de aplicare este extrem de simplu si poate fi efectuat in confortul propriei locuinte, fara ajutor specializat. Fixarea se realizeaza in cateva minute, un alt avantaj extrem de important fiind si comoditatea la purtare pe care o prezinta. De asemenea, sunt accesibile ca si pret, singurul dezavantaj fiind faptul ca rezista foarte putin (intre una si 3 zile).

Gene false de tip smoc

O alta varianta la care doamnele si domnisoarele pot apela sunt genele de tip smoc, practic un mic manunchi de gene false care se fixeaza intre cele naturale. Rezultatul? Genele arata mult mai natural, sunt foarte dese iar efectul asupra privirii este unul garantat. Aplicarea in sine dureaza ceva mai mult (insa sub jumatate de ora), dar si rezistenta este pe masura: pana la 3 saptamani.

Inlaturarea smocurilor trebuie realizata cu mare grija, de catre o persoana calificata; in caz contrar exista riscul caderii genelor naturale.

Gene false fir cu fir

Cea mai noua, si de departe cea mai apreciata varianta de gene false este cea fir cu fir, ce sunt asemenea unor extensii cu fixarea in continuarea celor naturale, si nu direct pe pleoapa. Aplicarea individuala este totodata si migaloasa, de lunga durata (chiar si 2 ore) si poate fi realizata exclusiv la un salon de specialitate.

Intretinute corespunzator, genele pot fi purtate chiar si 2 luni fara nicio problema. Rezultatul este unul uimitor si, vorba aceea, merita toti banii si timpul investit. Genele par 100% naturale, aspectul ochilor se schimba remarcabil, privirea fiind mai intensa si mai dramatica.

Gene false de la Cosmetics-Online

Indiferent de tipul genelor pe care il preferi, trebuie sa stii ca in cadrul magazinului online cosmetics-online.ro intotdeauna vei gasi toate cele 3 variante, la un raport optim calitate-pret.  De tip banda (1 sau pana la 10 perechi intr-un ambalaj), smocuri sau fir cu fir, toate sunt disponibile cu dimensiuni variate, chiar si culori diferite.

Indiferent ca doresti achizitia unor gene false pentru uz personal sau detii un salon de infrumusetare si vrei sa-ti refaci stocurile, poti apela cu incredere la Cosmetics-Online, solutia ta in materie de produse calitative si intr-o gama completa pentru manichiura, epilare, make-up, coafor si masaj.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);