garduri fier forjat brasov

garduri fier forjat brasovGardul din lemn si cel din caramida sunt istorie! Astazi, cei care vor sa adauge un plus de eleganta curtilor si, de ce nu, caminului, aleg fierul forjat. Nobil, valoros si extrem de rafinat ca design, fierul forjat convinge nu doar prin estetica de mare clasa ci si prin rezistenta excelenta la uzura. Gardurile din fier forjat au capacitatea de a da prestanta spatiilor si de a le imbunatati aspectul. Marele avantaj: unicitatea si posibilitatea de personalizare a modelului.

Daca vrei sa aduci un aer proaspat intregului camin, incepe din exterior. Mai exact, schimba vechiul gard cu unul confectionat din fier forjat. Pentru asta este suficient sa consulti oferta celor de la Fly Fox, firma din Brasov ce iti pune la dispozitie o gama variata de confectii din fier forjat, mobilier, elemente fier forjat , precum si diverse obiecte din inox. Din oferta Fly Fox poti opta inclusiv pentru garduri fier forjat Brasov.

Fly Fox executa garduri fier forjat Brasov in sute de variante, in functie de stilul casei, de spatiul disponibil si de viziunea proprie. Gardurile sunt realizate in urma unor procese extrem de meticuloase unde se pune accentul pe calitatea detaliilor si finisajelor.

Garduri fier forjat Brasov, doar prin Fly Fox-Estetica si siguranta

Gardurile unei case nu sunt simple detalii. Alese cu grija si pe baza unui model original, gardurile pot puncta decisiv la capitolul eleganta si pot transmite dincolo de cuvinte. Un gard conform celor mai noi tendinte de amenajare denota rafinament si bun gust in alegeri.

Cel mai in voga material pentru confectionarea gardurilor este fierul forjat. Motivul? Fierul forjat are o prestanta aparte si poate personaliza orice spatiu. In plus, acesta contribuie la protectia si intimitatea caminului. Cat despre durata de viata, gardul din fier forjat rezista generatii la rand.

garduri fier forjat brasovCe trebuie sa stii despre fierul forjat?

Fierul forjat este obtinut prin deformarea metalului cand acesta a ajuns in stare plastica, mai exact, cand este incalzit pana la incandescenta. Exista trei tipuri de forjare, in functie de temperatura, si anume: forjarea la rece, forjarea la temperatura extrema si forjarea la cald.

Prelucrarea se face manual, motiv pentru care materialul este considerat valoros. Elementele din fier forjat, fie ca este vorba de mobilier, de balustrade, de porti ori de garduri, raspund cu brio nevoilor functionale si estetice, metalul putand lua orice forma (indiferent de complexitatea modelelor). De asemenea, fierul forjat poate fi vopsit intr-o paleta infinita de culori sau poate fi lasat in varianta originala.

Gratie compozitiei si designului, fierul forjat se incadreaza in cerintele  tehnicilor moderne de constructie.

Fly Foy-Garduri fier forjat Brasov, 100% personalizate

Daca vrei sa ai garantia unui gard modern, adaptat viziunilor tale artistice, apeleaza la Fly Fox, companie specializata in comercializarea elementelor din fier forjat. Fly Fox iti ofera accesul la tot ce ai nevoie in materie de garduri fier forjat Brasov. Gasesti garduri fier forjat Brasov in mai multe nuante, de la clasicul negru, pana la galben brun, violet sau roscat. Gardurile pot fi executate cu broderii si ornamente, in functie de preferinte.

Pentru garduri fier forjat Brasov acceseaza www.fieruforjat.ro si profita de ofertele personalizate