Toate planurile ti-au fost date peste cap si te-ai trezit ca te-au invadat insectele sau rozatoarele?

Vrei sa iei masuri urgente si te temi ca acestea vor afecta bunul mers al afacerii tale, ori sanatatea ta si a celor din jur?

Nimic mai simplu si mai usor!

Gandacel iti sare in ajutor, cu cele mai profesionale servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie!

De ce trebuie sa intervii rapid? Studiile de specialitate au demonstrat ca disconfortul produs de insect e(tantari, muste, purici, molii, gandaci, furnici etc) duce la scaderea randamentului la locul de munca si cauzeaza diverse imbolnaviri datorate transmiterii de microorganisme. Gandacel

Gandacel (Societatea Macaopol din Ploiesti) iti acorda si o estimare gratuita pentru rezolvarea problemei tale, totul prin programare telefonica.

Pentru ca pun pret pe curatenie si igiena, angajatii Gandacel sunt cei mai potriviti sa-ti alunge musafirii nepoftiti din locuinta ori din sediile firmelor!

Experienta, profesionalismul, echipamentul de ultima generatie si calitatea materialelor folosite sunt ingredientele serviciilor ireprosabile oferite de societatea Macaopol.

Un simplu apel telefonic si specialistii Gandecel iti sar in ajutor, in orice localitate din Romania!

Gandacel nu lasa urme!

Toate substantele folosite de Gandacel nu sunt toxice, fiind avizate de Ministerul Sanatatii.

Ele sunt incadrate in grupa biocidelor (avizate BIO), nu pateaza, nu au miros neplacut si nu sunt toxice nici pentru om si nici pentru pasari sau animale.

Deratizarea se efectueaza pentru distrugerea rozatoarelor, soareci sau sobolani.

Acestea sunt mamiferele cu cea mai mare raspandire, ele avand o capacitate foarte mare de reproducere.

Sobolanii si soarecii ajung la maturitate sexuala intre 2-3 luni, au perioada de gestatie destul de redusa (16-21 zile) si fata destul de des intr-un an (de 2 pana la 8 ori).

In Romania, probleme deosebite creaza sobolanul cenusiu-de casa, soarecele de misuna si soarecele de padure.

gandacel 1Prin deratizare preveniti si combateti si transmisia unor boli, ce pot fi contactate prin muscatura ori contact.

Soarecii si sobolanii transmit foarte multe boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale.

Ei pot raspandi cu usurinta trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul sau turbarea.

Pe langa acestea, rozatoarele distrug tot ce le iese in cale, de la alimente, la instalatii, spatii si lucruri personale.

Dezinsectia se face pentru a preintampina transmiterea directa sau indirecta a bolilor infecto-contagioase si parazitare la om.

Cele mai des intalnite insecte sunt: gandacul rosu/negru de bucatarie, musca, plosnita, molia de haine, greierele de casa, puricele, paianjenul si furnica.

Dezinsectia se poate face:

– profilactic: pentru impiedicarea inmultirii si raspandirii daunatorilor. Se recomanda sa fie facuta periodic, la 3 luni;

– curativ: cand se distrug si indeparteaza din focar insectele si artropodele. Se repeta procedura la interval de 14 zile, dupa care se recomanda profilaxia.

Insectele au o mare capacitate de reproducere, motiv pentru care pagubele produse prin transmiterea bolilor atat la animale cat si la culturi sunt insemnate.

Fie prin contact, fie prin intepatura, se pot contracta boli grave precum: febra recurenta, tifosul exantemic, tuberculoza, ciuma, malaria, dermatoze, iritatii ale mucoaselor oculare, toxiinfectii alimentare ori viroze.

Serviciul de dezinfectie are ca scop prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitare la om si la animale, acesta constand in distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele indicate.
Pe langa curatenia efectiva, dezinfectia se mai face si profilatic, pentru distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care ne influenteaza starea de sanatate.

Se intalnesc si situatii speciale, cand se intervine pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, de la declansarea bolii pana la lichidarea focarului.