Foto video nunta cu Pasiune si mister pentru amintiri de neuitat!

O nunta de neuitat are nevoie fara doar si poate si de servicii foto video nunta realizate de catre profesionisti cu mare atentie la detalii si cu un simt artistic desavarsit pentru ca tu sa te bucuri de amintiri de neuitat!

Foto video nunta. Cele mai tari poze de nunta in 2015

 

Foto video nunta cu Pasiune si mister pentru amintiri de neuitat!Daca vrei sa ai cele mai frumoase poze de nunta iar amintirea sa nu se stearga niciodata, uite 5 idei care ies din tipare:

1. Trash the dress. Pozele clasice de nunta sunt cele in care cei 2 miri arata impecabil, pantalonii stau la dunga, rochia este perfect intinsa si toata lumea zambeste. Ce ar fi sa iesi din tipare? Ce ar fi sa-ti faci de cap caci doar o data-i nunta ta?! Ei bine, conceptul “trash the dress” este exact opusul pozelor clasice de nunta. Acum poti sa faci orice-ti trazneste prin cap, te poti misca in voie, poti rade cu gura pana la urechi sau iti poti murdari rochia in cele mai creative moduri. Ploaia de culori de pe rochia ta, dar si de pe costumul mirelui iti va aduce cele mai frumoase poze de nunta si amintiri nepretuite;

2. Dansul ielelor. Daca esti o iubitoare de natura, ia-ti mirele, ia-ti rochia si faceti o sedinta foto in padure. Danseaza desculta, intinde-te pe iarba, arunca cu frunze in aer si saruta-ti pasional iubitul, acum ai voie sa-ti faci de cap;

3. Poze de nunta cu mesaje. Imaginatia nu are limite in acest caz, esti libera sa creezi scenariul potrivit pentru tine. Aduna toti membrii familiei si faceti poze cu inelarele si verighetele la vedere, fa poza in oglinda impreuna cu domnisoarele de onoare, fa poze cu prietenii cei mai buni ai mirelui, poze selfie si inca multe, multe alte idei care mai de care mai interesante;

4. Poze de nunta funny. Mireasa tarandu-l pe mire inspre altar, domnisoarele de onoare facandu-si de cap, mirele aratandu-si mandru verigheta prietenilor, mireasa reparand pana masinii, iar mirele odihnindu-se pe trotuar sau mireasa care tine la bautura, idei funny de mare impact;

5. Poze de nunta delicate. Intr-o lumina diafana, cu soare bland, franturi din pregatirile de nunta, acestea sunt pozele ideale pentru romantici.

Servicii foto video nunta trebuie prestate de catre specialisti

 

Pentru ca la nunta ta sa ai cele mai reusite poze si cele mai interesante filmari ai nevoie de specialisti! Pasiune si Mister din Targu Neamt este echipa de artisti care presteaza serviciiFoto video nunta cu Pasiune si mister pentru amintiri de neuitat!1 de foto video nunta asa cum ti le doresti, iar impreuna cu tine, ascultandu-ti ideile si dorintele, echipa iti va realiza cele mai frumoase amintiri.

Este foarte important sa colaborezi cu echipa, sa te deschizi in fata acesteia si sa-ti lasi libera imaginatia si creativitatea. Vrei un strop de culoare si de nebunie? Cu Pasiune si Mister poti realiza acest lucru prin servicii foto video nunta impecabile.

Vrei sa ai amintiri funny, amintiri cat mai bizare, care vor starni rasul peste ani si ani? Vrei poze sau filmulete de nunta cu mesaj, ingenioase, delicate si diafane care sa exprime multa emotie si iubire? Echipa Pasiune si Mister este raspunsul!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege servicii foto video nunta de la Pasiune si Mister. Ai nevoie de informatii suplimentare despre echipa si serviciile Pasiune si Mister? Pentru detalii, suna la numarul 0756-706.884.

Articol oferit de zoom-biz.ro.