manichiura4 Mainile unei femei pot spune despre ea mai mult decat 1000 de cuvinte. Privindu-i mainile, iti e usor sa-si dai seama daca ai in fata o femeie care face o munca fizica sau una care lucreaza intr-un birou.

Mainile sunt o parte a corpului deosebit de importanta in viata noastra de zi cu zi. Le folosim ca sa apucam lucruri, ca sa scriem , ca sa tastam la calculator, ca sa mancam, ca sa cantam la instrumente muzicale, ca sa framantam aluatul pentru paine si asa mai departe. Uneori nu suntem constienti de importanta acestei parti a corpului pentru viata de zi cu zi.

Mainile noastre merita sa fie rasfatate si ingrijite. Merita o pauza. Ele rezista sesiunilor prelungite de spalare a vaselor si chiar a rufelor. Rezista iernilor friguroase in care sunt reci la gheata si verilor in care soarele ne arde pielea. Sunt o parte a corpului deosebit de expresiva. Tot timpul fac ceva. Trebuie sa le ingrijim cu mai multa atentie.

O femeie cu o infatisarea placuta atrage atentia oriunde. Aceasta infatisare se obtine de cele mai multe ori cu un efort pe care femeile il cunosc. Ele merg des la coafor, la manichiura, la pedichiura si la cosmetica. Isi aleg haine care sa le puna in valoare liniile corpului. Au mare grija de felul in care arata fata lor si uita uneori cat de importanta este ingrijirea mainilor pentru o imagine impecabila.

Niste maini ingrijite sunt hidratate. Unghiile de la maini au lungimea si forma potrivita. Pentru o manichiura impecabila e nevoie de produse de calitate. La Sergal Nails gasesti gel unghii color si alte produse pentru manichiura, pedichiura si cosmetica.

Gel unghii color pentru o manichiura de invidiat

Sergal Nails e o firma care comercializeaza produse pentru manichiura prin intermediul magazinului online Sergal.ro. De la Sergal Nails oricine poate sa comande boluri pentru manichiura clasica, cutii de plastic pentru accesorii, suporturi tip deget pentru unghii false, suporturi pentru pensule de manichiura, suporturi de tip pernute pentru manichiura, separatoare pentru degetele de la picioare, geluri de constructie, dizolvant de unghii cu acril, pudra acrilica, vopsele acrilice pentru unghii si dizolvant fara acetona.

Din magazinul online al firmei se poate achizitiona si airbrush pentru manichiura, sablon airbrush, ceara de epilat sub forma de granule, crema dupa epilare, mobilier pentru salonul de infrumusetare, combina cosmetica, perii profesionale pentru coafat, cap de manechin pentru coafor, oja semipermanenta, gel de sigilare, gel unghii color, folie metalica pentru unghii, fixator pentru gelul de unghii, aparat de epilat cu ceara, sampon profesional pentru regenerarea parului, balsam profesional pentru par si multe altele.

Vrei sa ai cele mai frumoase unghii? Folosese gel unghii color de la Sergal Nails!

Unghiile cu gel arata foarte bine si au un aspect natural. In plus, sunt foarte rezistente. Gelul e usor de aplicat. Poti alege un gel unghii color sau unul transparent. Vei fi multumit de alegere indiferent care va fi aceasta.