f8b5bc7c124bfdd124b444ce1b935279Pentru a transmite un mesaj, pentru a expune un logo, pentru a personaliza diferite suprafete, chiar si pardoseli, exista anumite folii adezive rezistente indiferent de conditiile existente. Sunt folii speciale pentru interior sau exterior ce pot fi personalizate dupa bunul plac. Alegand sa colaborezi cu o companie de profil, vei avea garantia ca ai investit in produse de buna calitate, special concepute pentru nevoile tale. Compania poarta numele de Multisign si ofera spre comercializare echipamente si consumabile dedicate industriei publicitare si de signalistica.

Pe piata de specialitate exista diferite tipuri de folii adezive, concepute pentru diferite intrebuintari. La Multisign gasesti o gama larga de folii adezive: folii colorate, folii decorative, folii speciale, folii print digital, folii colantari auto, folii transfer.

Foliile colorate sunt confectionate din PVC si pot avea diferite grosimi. In functie de modelul ales, pot fi folosite pentru vitrine si standuri expozitionale, pentru inscriptionari pe autoturisme, pentru casete luminoase si o multime de alte aplicatii. Se gasesc in diferite culori, pe role de 1220 mm latime.

Foliile decorative imita geamul sablat si sunt ideale pentru decorarea geamurilor. Ca material de baza este folosit PVC-ul, iar foliile pot fi monomerice sau polimerice. Sunt ideale pentru decorarea usilor din sticla si a vitrinelor expozitionale. Efectul de geam sablat ofera suprafetelor un aspect placut, elegant.

Foliile speciale pot fi de doua feluri: imitatie de tabla scolara sau folie speciala pentru pardoseli. Folia care imita tabla scolara este ideala pentru birouri sau scoli, acolo unde informatia poate fi scrisa rapid si poate fi inlocuita cu usurinta. Folia decorativa pentru pardoseli este ideala pentru astfel de suprafete si are o rezistenta considerabila.

Foliile print digital se gasesc la role de 1370 mm latime si sunt ideale pentru vitrine sau mijloace de transport, dar si o multime de alte aplicatii. Folia este imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent, latex, eco-solvent si UV.

Foliile pentru colantari auto pot fi simple sau cu imitatie de fibra de carbon. Se aplica usor intr-un timp destul de scurt. Este o folie ideala pentru colantarea masinilor si are o durata mare de viata.

Foliile transfer se utilizeaza la transferul decupajelor taiate pe cutter-plotter. Se comercializeaza doar la role de 100 m.

Multisign – partenerul tau de incredere ce iti asigura folii adezive la cele mai mici preturi

O companie ce are sediul in Brasov si care a reusit sa evolueze foarte rapid pe piata de specialitate. Produsele pe care le promoveaza sunt fabricate de producatori renumiti international. Oferta este mai mult decat generoasa si se adreseaza tuturor clientilor, fie ei persoane fizice sau nu. Compania comercializeaza atat echipamente performante cat si consumabilele aferente. Toate acestea sunt comercializate la cele mai mici preturi. Compania exceleaza cand vine vorba de folii adezive. Din aceasta categorie se regasesc o multime de modele de folii destinate pentru diferite domenii de activitate.

Comanda folii adezive de la Multisign

Idiferent de necesitati, pentru un rezultat impecabil orienteaza-te asupra unor folii adezive de buna calitate. Acestea trebuie sa fie fabricate din materiale de calitate superioara, sa se lipeasca usor si sa reziste un timp indelungat.}