Printre produsele de care este nevoie mai ales in industria mobilei, constructiilor, ceramicii, sticlei, electronicii etc, se numara si folia de polietilena expandata. Cati insa stiu ce inseamna o folie polietilena expandata si cum este ea obtinuta?

Ce este o folie polietilena expandata?

Cea mai simpla definitie pentru o folie polietilena expandata este urmatoarea: aceasta folie se obtine prin expandarea de granule de  polietilena, care are densitate joasa si deci inalta presiune, in prezenta de unor agenti care favorizeaza procesul, cum ar fi agenti de antiblocare, agenti de expandare, nucleere.

Care sunt principalele proprietati pe care le are o folie polietilena expandata?

O folie polietilena expandata sau folia PEE este creata astfel incat sa poata fi utilizata in mai multe domenii. Pentru a corespunde cerintelor tehnice necesare in diverse lucrari, o folie polietilena expandata are mai multe proprietati:

– rezistenta crescuta la procesul de imbatranire, fiind un produs durabil

– are proprietatea de a proteja impotriva infiltratiilor de zgomot foarte puternic, de apa etc

– functioneaza perfect ca strat de protectie a hidroizolatiilor pentru diverse constructii, fundatii ori terase

– se comporta asemeni unui strat de preluare a vibratiilor

– este utila pentru etansarea rosturilor sau atunci cand se monteaza parchet

– propritati fonice si termice excelente

De unde puteti achizitiona in diverse scopuri folie polietilena expandata si numeroase alte produse?

Daca sunteti in cautare de folie polietilena expandata dar nu numai, trebuie sa stiti ca cea mai buna alegere pentru o colaborare este reprezentata de firma Secol Impex. Aceasta are ca obiect de activitatea punerea in vanzare de produse necesare ambalarii. Ambalarea este foarte importanta pentru pastrarea in conditii optime a produselor alimentare si nu numai, dar este eficienta si ca strategie de marketing, reusind atragerea unui numar mare de clienti. Produsele si materialele care va sunt puse la dispozitie de aceasta firma provin din Ungaria, Germania si Italia si sunt de cea mai buna calitate.

Ce include catalogul de produse al firmei Secol Impex din Cluj, pe langa folie polietilena expandata?

Societatea Secol Impex din judetul Cluj vine in intampinarea clientilor sai cu numeroase produse, cum ar fi: banda adeziva, folie cu bule, folie expandata, din aceasta categorie facand parte si folie polietilena expandata, carton si hartie, folie polietilena, folie strech, accesorii, in aceasta categorie fiind incluse:capse metalice pentru banda polipropilena, aparat pentru legat banda metalica fara capse, tub plastic pentru folia stretch manual, capsator si cleste manual pentru banda metalica etc.

Care este oferta propusa de Secol Impex in ceea ce priveste foliile polietilena expandata?

Secol Impex va ofera doua tipuri de folie polietilena expandata, mai exact:

Folie polietilena expandata –  poate fi comercializata avand grosimi de 5mm-1 mm si 0.5 mm si 0.8 mm si latimi de 1.00, 1.25 si 1.50 metri

Folie polietilena expandata aluminizata– aveti la dispozitie grosimi de 1, 2 sau 3 mm si latimi de 1.05, 1.25 sau 1.50 metri.

Doriti sa comandati folie polietilena expandata si vreti sa stiti cum puteti lua legatura cu firma Secol Impex?

FIrma Secol Impex are punctul de lucru in localitatea clujeana Floresti si poate fi contactata in cazul in care doriti sa comandati folie polietilena expandata, fie prin e-mail, fie prin fax sau telefon. De asemenea, pentru mai multe informatii puteti accesa adresa web a acesteia secolimpex.ro.} else {