okflora
zoom

Flori criogenate si trandafiri criogenati

Un cadou rafinat sub forma unui trandafir criogenat spune multe, deoarece trandafirul este etern in aceasta forma. Florarii care au inventat flori criogenate intr-o cupola de sticla au fost, de asemenea, inspirati de o floare magica dintr-un basm. Petalele unor trandafiri rosii, simboliza dragostea eterna. Prin urmare, in interiorul multor baloane de sticla se adauga cateva petale cazute. O floare delicata criogenata plasata sub un clopot de sticla este un simbol al iubirii credincioase pe care vrei sa o pastrezi intotdeauna.

Care este sensul unui trandafir criogenat?

Esenta unui trandafir criogenat intr-un balon de sticla, este de a capta sentimentele in acest moment si de a le pastra timp de multi ani. Cu acest cadou, vorbesti despre intentia de a iubi si proteja persoana iubita pentru totdeauna. Uneori, un cadou poate fi un lucru necesar sau doar un lucru frumos. Acest lucru nu se intampla in cazul unui trandafir criogenat intr-un balon de sticla. Trandafirul simbolizeaza dragostea si eternitatea, la care viseaza aproape fiecare fata din aceasta lume. Un astfel de cadou senzual si plin de semnificatie, precum un trandafir criogenat, trebuie sa fie dat ca semn al iubirii, al tandretii si al celui mai inalt respect.

Trandafir criogenat – un dar etern

In primul rand, poti sa-i spui mamei despre iubirea unica pe care i-o porti. Ea va aprecia cu siguranta cadoul primit si va fi incantata timp de multi ani. Alte motive pentru a darui flori criogenate, pot fi ziua de nastere a mamei, ziua iubitei sau iubitului, 8 martie, Ziua Indragostitilor etc. Sotia ta va fi incantata peste masura la vederea unui astfel de cadou. De asemenea, va aprecia profunzimea sentimentelor si a gestului tau frumos. Florile criogenate si trandafirii criogenati sunt ideale pentru a fi oferite pe 14 februarie. Un trandafir criogenat intr-un balon de sticla va fi un cadou uimitor pentru aniversarea nuntii parintilor. Se obisnuieste sa se ofere cadouri simbolice la aniversari. Si ce poate spune mai bine despre legatura puternica dintre doi oameni, decat un trandafir, care este un simbol al iubirii, inghetat in eternitate?

De exemplu, crizantemele imbunatatesc starea de spirit, relaxeaza si amelioreaza anxietatea.  Iasomia, lavanda si calendula au nu numai caracteristici terapeutice, ci si linistitoare, spun florarii profesionisti de la floraria online OkFlora. Astfel de flori criogenate nu mai creaza alergie persoanelor alergice. Iasomia poate ajuta si la rezolvarea problemelor sau la limitarea emotiilor, datorita efectului linistitor mentionat.

Poti da flori criogenate intr-un balon de sticla nu numai celor mai apropiati, ci si altor persoane semnificative din viata ta. Un trandafir etern are o culoare neobisnuit de frumoasa.  De exemplu florile criogenate in culorile albastru, curcubeu, menta, verde sau galben, pot fi oferite unui prieten la ziua de nastere. Daca ai fost invitat la o nunta si nu stii ce flori sa le oferi mirilor, atunci alege trandafiri criogenati, cu semnificatia lor  profunda si eterna. Un trandafir sub sticla va fi un cadou minunat pentru o persoana care nu numai ca iubeste florile, dar se bucura si de designul interior, deoarece  decoreaza orice casa si va aduce putina magie.