firma curatenie otopeni

firma curatenie otopeni

Locuiti in apropiere de Bucuresti si timpul nu va ajuta sa va realizati toate activitatile pe care vi le-ati propus? Nu aveti suficient timp pentru curatenie si acest lucru va demoralizeaza?  Este timpul pentru o schimbare in viata dumneavoastra! Multe familii apeleaza la firme de curatenie, si fac acest lucru cel mai des din lipsa timpului, fiind dedicati, in majoritatea cazurilor, activitatii profesionale.

Firma de curatenie Real Clean furnizeaza servicii de curatenie la standarde europene pentru toate tipurile de imobile, ofera cel mai avantajos raport calitate – pret pentru toata gama de servicii de curatare si igienizare, fiind ideala indiferent daca locuiti in Otopeni sau in apropiere de Bucuresti.

De ce sa alegeti firma de curatenie Real Clean?

Real Clean este o firma de curatenie profesionala, care va ofera servicii customizate si de cea mai buna calitate.  Compania raspunde cu promptitudine tuturor cerintelor in materie de curatenie, oferia solutii eficiente, seriozitate, profesionalism si flexibilitate pentru toate serviciile.

Care sunt punctele forte ale firmei de curatenie Real Clean?

1. Produse de calitate

Firma de curatenie Real Clean foloseste produse de cea mai inalta calitate, produse ecologice si fabricate dupa standardele Uniunii Europene.

2. Experienta

Personalul firmei are experienta vasta in domeniul curateniei. Angajatii sunt persoane atent selectionate, bine instruite si de incredere.

3. Profesionalism

Firma foloseste echipamente de actualitate, care ofera posibilitatea de a presta serviciile in ce mai avantajos mod pentru client.

4. Flexibilitate

Flexibilitatea este cuvantul cheie pentru firma de curatenie Real Clean, adaptand serviciile de curatenie nevoilor dumneavoastra concrete.

Serviciile oferite de firmele de curatenie

Firmele de curatenie va ofera servicii de curatenie profesionale in functie de optiunea dumneavoastra, la cerere sau pe baza de abonament.

Gama de servicii oferite de Real Clean se divide in:

– Servicii de curatenie pentru acasa, care includ:

 • Curatenie generala;
 • Curatenie de intretinere;
 • Curatenie dupa constructor;
 • Curatenie inainte/dupa evenimente;
 • Servicii la cerere.

– Servicii de curatenie pentru birou, care includ:

 • Curatenie de intretinere;
 • Curatenie generala;
 • Curatenie gradinite, universitati private;
 • Curatenie saloane de infrumusetare;
 • Curatenie showroom-uri;
 • Curatenie spatii comerciale;
 • Curatenie restaurante, cluburi;
 • Curatenie cabinete medicale.

Acum este posibil sa fiti si mai interesati de firmele de curatenie si doriti sa va bucurati si dumneavoastra de nenumaratele beneficii pe care acestea le pot oferi. Indiferent ca locuiti in Bucuresti sau in apropiere de Bucuresti, daca va doriti sa gasiti o firma de curatenie la domiciliu care sa va poata oferi serviciile de care aveti nevoie pentru ca locuinta sa arate mereu impecabil, va recomandam sa lasati totul in grija profesionistilor din acest domeniu.

In acest scop, va invitam sa accesati site-ul www.realclean.eu, deoarece aici veti gasi cu siguranta o echipa de profesionisti in ceea ce priveste curatenia la domiciliu. Personalul firmei Real Clean este disponibil oricand sa va ofere asistenta la preturi rezonabile pentru servicii de o calitate impecabila. Economisiti timp si bani! Dati-va sansa sa traiti intr-un mediu prietenos, sanatos si curat!}