Firma instalatii termice. Pregateste-te din timp pentru iarna!

Firma instalatii termice. Pregateste-te din timp pentru iarna!Este drept ca iarna se cam lasa asteptata in acest an, iar toamna lunga si calduroasa te face sa amani cumpararea unei centrale termice. Insa stii ce se zice in popor: ce poti face astazi nu lasa pe maine! Este mai bine sa fii pregatit din timp cu tot ce trebuie si sa intampini iarna, frigul si zapada de la caldurica, bucurandu-te in acelasi timp ca ai fost inspirat si ai ales o firma instalatii termice pentru a-ti monta centrala termica, astfel incat sa fii sigur ca totul este in ordine, ca montajul s-a facut ca la carte si ca familia ta se afla in siguranta.

Evam Constal, firma instalatii termice din Bucuresti

 

Esti in cautarea unei firme de instalatii termice in capitala? In functie de necesitatile tale si de cerinte alege doar acea firma care-ti va oferi servicii de calitate la preturi imbatabile. O astfel de firma este Evam Constal!

Evam Constal din Bucuresti se afla pe piata de mai bine de 10 ani si se ocupa cu instalarea centralelor termice la standarde ridicate de calitate. Insa Evam Constal iti ofera si alte servicii calitative, astfel incat oferta companiei sa fie completa, complexa, de calitate si la preturi competitive.

Pe langa instalatiile termice, Evam Constal se ocupa si de instalatiile sanitare, cele de climatizare, de gaze si de apa-canal. Nu conteaza ca esti persoana fizica si doresti sa-ti construiesti o casa de la zero sau ca esti persoana juridica si ai nevoie de aceste servicii pentru sediul tau de birouri, Evam Constal iti pune la dispozitie serviciile sale in orice moment.

Experienta in domeniu, numerosii clienti multumiti de servicii, echipa de profesionisti de care dispune, dar si seriozitatea de care da dovada face din Evam Constal un partener pe care trebuie sa-l ai mereu alaturi.

Ce servicii iti ofera o firma instalatii termice?

 

Cand vine vorba despre instalatiile termice, Evam Constal iti proiecteaza instalatia si se ocupa si de montarea ei, instalatiile termice nedepasind 400kW. Asadar, printre serviciile oferite de Evam Constal, firma de instalatii termice, se numara:

– proiectarea instalatiei termice;

– instalarea;

– montarea;

– punerea in functiune a instalatiei termice;

– repararea si intretinerea centralelor fie ca este vorba despre marci precum Ariston, Baxi, Ferroli, Immergas, Radiant, Keston si Caloma;

– verificarea centralei;

– revizia tehnica periodica sau VTP, care este obligatorie si se realizeaza la fiecare 2 ani;Firma-instalatii-termice.-Pregateste-te-din-timp-pentru-iarna1

– spalari chimice ale centralelor termice, dar si a tuturor echipamentelor instalatiei termice. De ce? Aceasta procedura elimina depunerile de oxid de fier si de calcar, ceea ce-ti va reduce cu siguranta costurile de exploatare ale instalatiilor termice si a centralelor termice. In acest mod se economisesc si resursele naturale, iar tu vei plati mai putin la factura de gaz.

Pe langa aceste servicii, Evam Constal este cea care iti ofera spre vanzare si centrale termice apartinand unor marci consacrate in acest domeniu, fiind acreditata pentru a desfasura servicii in domeniul instalatiilor tehnice.

Pentru consultanta de specialitate, nu ezita sa iei legatura cu echipa Evam Constal din Bucuresti, firma ta de instalatii termice!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege Evam Constal, firma instalatii termice. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si serviciile Evam Constal? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-609.527 si 0788-339.553 sau trimite un e-mail pe adresa enoiu.vasile@evamconstal.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);