decoratiuni hol

decoratiuni holCompania Tarra Carpet are un magazin online ce ofera solutii in domeniul amenajarilor interioare, pentru proiecte de acest gen complete si personalizate in functie de preferintele fiecaruia. In aceste solutii se afla o gama impresionanta de produse ce alcatuiesc oferta acestei companii, si anume: de la perdele, draperii si sisteme de prindere, pana la covoare si mochete destinate mai multor incaperi dintr-o locuinta, saltele, cuverturi, huse pentru perne decorative, pilote, lenjerii de pat, decoratiuni hol si lista poate continua. Iar pentru ca fiecare sa gaseasca articolul potrivit, toate cele mentionate sunt disponibile la randul lor intr-o varietate de modele, forme, materiale, dimensiuni si culori diferite.

In stoc sau pe baza de comanda, produsele acestei companii aduc frumusetea si confortul in orice locuinta, fiind distribuite in toata tara. Pe langa diversitate, clientii au parte si de un raport calitate-pret excelent, modalitati variate de plata, consultanta de specialitate si posibilitatea returnarii produselor, aspecte care transforma orice cumparatura din acest magazin intr-o experienta unica.

Decoratiuni hol de la Tarra Carpet, pentru o locuinta moderna

In oferta acestui magazin online se gasesc decoratiuni hol, mai exact suporturi pentru umbrele din lemn (natur, nuc, stejar si wenge), prevazute cu 3 inele si picurator pentru colectarea apei scurse de pe acestea. De asemenea, pe langa aceste decoratiuni, aveti la dispozitie si alte articole pentru amenajarea oricarui hol, cum ar fi: covoare pentru scari, traverse, dar si presuri pentru intrarea intr-o locuinta sau alta cladire.

Un suport de umbrele, care joaca rolul unui obiect atat practic cat si decorativ este modelul oferit de acest magazi. Daca sunteti in cautarea unui suport umbrele care sa indeplineasca aspectele mentionate, ati nimerit unde trebuie!

Suportul este confectionat din lemn, iar in functie de preferinte, se poate alege ca material si lemnul din stejar, nuc, wenge sau lemn natur, fiecare cu nuanta specifica. Acestea sunt prevazute cu 3 inele in interiorul carora se sprijina umbrelele, si o baza de sustinere rotunda, rezistenta, care la randul ei are un recipient mic cu rol de picurator, pentru colectarea apei ce se scurge de pe umbrele.

Ce alte produse poti alege de la Tarra Carpet?decoratiuni hol

Si covoarele variate sunt produse care aduc un plus decorarii holului dumneavoastra.

Daca va gandeati ca aceste covoare sunt asezate pe scari cu simplul motiv de a le infrumuseta, aducand un plus intregii incaperi,veti afla ca sunt esentiale pentru siguranta celor care le urca si le coboara. Acestea previn alunecarea pe trepte, si implicit accidentele neplacute, si totodata asigura protectie treptelor in sine, ferindu-le de zgarieturi, pete, murdarie etc, prelungidu-le astfel durata de viata.

Daca v-ati convins de utilitatea unor covoare pentru scari, consulta oferta de produse disponibila in cadrul acestui magazin la categoria decoratiuni hol. Veti gasi covoare scari cu diferite modele, simple sau mai complexe, in combinatii de culori pentru orice incapere, confectionate din materiale naturale sau sintetice, pe suport din pasla, latex sau gel, materiale care previn alunecarea.

Prin produsele comercializate, magazinul Terra Carpet  iti propune idei pentru amenajarea oricarei incaperi, calitatea specifica acestora, partea practica pe care o indeplinesc dar si aspectul estetic deosebit al articolelor sunt aspecte ce indica faptul ca ati facut o alegere foarte buna. Pe TarraCarpet.ro veti gasiti decoratiuni si accesorii variate, pentru amenajarea cu stil si cu cap a tuturor incaperilor, avand in vedere preferintele si nevoile existente.

Intra pe www.terracarpet.ro si comanda decoratiuni hol , la preturi excelente!

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);