examene limba engleza

examene limba engleza

Tot mai multi copii din ziua de azi incep sa invete limbi straine de la cele mai fragede varste, in gradinitele particulare s-a adoptat deja de ceva vreme acest sistem educational, cursurile sunt recompensate cu diplome pe baza sustinerii de examene limba engleza Bucuresti, metoda aplicata si in alte orase din tara.  In intreaga lume copiii invata limbi straine de mici incepand cu limba engleza, aceasta fiind de baza, pentru dobandirea si dezvoltarea abilitatilor ce le vor fi de folos pe tot parcursul vietii, prin faptul ca isi dezvolta creierul mai mult de la varste mici.

Programele sunt pentru prescolari si scolari, deci, pe varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Cursurile sunt organizate pe module, pentru incepatori, mediu si avansati, iar pentru cei care doresc  certificare Cambridge recunoscuta la nivel international, acum acest lucru este posibil. Copiii cu varstele intre 7 si 12 se pot inscrie in functie de nivelul lor, iar pentru prescolari exista modul de introducere si descoperire, organizat in asa fel incat sa faciliteze procesul de invatare.

Examinarea copiilor de la cele mai mici varste

Examinarea s-a introdus si pentru copii pentru motivarea si cresterea satisfactiei si increderii inca de la cele mai mici varste.

In prezent exista gradinite particulare cu programe de examinare pe limbi straine,  in principal se dau examene limba engleza Bucuresti dar si in alte orase cum ar fi,  Brasovul, Timisoara etc.

Programele sunt structurate pe 2 module: pentru incepatori, de descoperire fiind prezentat ca o aventura si modulul Cambridge pentru certificare internationala.

Modulul de limba engleza initial incadrate in Cadrul Comun European pentru limbi straine, are aplicabilitate atat pentru prescolari cat si pentru scolari, acesta doreste:

  • producerea de abilitati privind comunicarea sub toate formele ei (vorbire, citire, pronuntie, ascultare, scriere) tinand cont de nivelul de pregatire, lucru si varsta copilului;
  • dezvoltarea de continut;
  • cresterea interesului si placerii pentru invatarea limbii engleze prin materiale interactive si de incurajare.

Copiii dau examene limba engleza Bucuresti si in tara pentru modulul Cambridge, acesta urmareste:

  • contactul cu un examen de nivel international;
  • stimuleaza copiii pentru pregatire avansata;
  • cei mici obtin Certificatul Cambridge;
  • cresterea si diversificarea vocabularului;
  • fluenta in vorbire, rapiditate si usurinta in comunicarea scrisa, gramatica;

Testarea se adreseaza copiilor intre 7 si 12 ani, iar modulul este impartit pe trei categorii: starters, movers, flyers.

Dezvoltarea inteligentei celor mici

Inteligenta celor mici trebuie crescuta, motivata, stimulata, acesta este cel mai important lucru in viata inca de la inceputul ei, iar cu cat dobandesti mai multe cunostinte cu atat sansele pentru a te descurca mai bine in viata de adult este mai mare. Parintii din ziua de azi sunt constienti de acest lucru si incearca sa le ofere celor mici cea mai buna educatie si sa-i ajute sa evolueze, gradinitele particulare pun la dispozitie multe instrumente si tehnici care duc la rezultate excelente, iar sustinerea de examene limba engleza Bucuresti cu www.Discover-me.ro si pe tot teritoriul tarii este un instrument excelent alaturi de alte activitati si simulari pentru dezvoltarea celor mici.