5b6a12ee2ed02ebe6735e2029516b884Ceea ce stim cu totii despre foie gras este faptul ca aceasta este o delicatesa pe care multi maestrii bucatari au onoarea sa o prepare pentru clientii pretentiosi si foarte generosi. Foie gras are o reputatie foarte buna a unui produs sanatos, dar si a unei delicatese culinare desavarsite. Cu siguranta ca meritam, din cand in cand, sa ne mai facem cate un capriciu culinar si sa ne satisfacem poftele si curiozitatile din acest punct de vedere. Foie gras este un produs bogat in acizi grasi nesaturati, contribuind la scaderea nivelului de colesterol din organism. Gustul inconfundabil si proprietatile minunate, transforma foie gras intr-un deliciu devenit capriciu! Compania Euro Indal va ofera produse proaspete, de calitate, din gama foie gras.

Foie gras sanatos, cu un gust inconfundabil – numai in oferta Euro Indal

Din punct de vedere alimentar, omul are nevoie de un complex de vitamine, proteine, grasimi, minerale, si alte substante importante, zilnic, pentru a putea functiona in conditii excelente. Asadar, trebuie sa consumam atat fructe si legume, cat si lactate, carne si diverse preparate derivate pentru un stil de viata sanatos. Ce parere aveti, daca ati include in dieta dvs. zilnica, si foie gras?

Foie gras este, de fapt, ficatul de rata gras, obtinut in urma “indoparii” pasarii cu o cantitate impresionanta de mancare intr-un timp scurt, de pana la 2 saptamani. Aceasta supraalimentare are, insa, efecte benefice si se obtine un gust desavarsit al ficatului. Ficatul marit al ratei sau al gastei nu este bolnav, ci perfect sanatos, are o consistenta cremoasa, este usor de preparat, si ravnit de toate restaurantele cu pretentii datorita gustului fin si foarte bogat.

Foie gras nu este inventat de ieri, de astazi, ci de peste 4500 de ani, oamenii se bucura de acest preparat desavarsit! Papilele gustative sunt cele care dau verdictul dupa o degustare de foie gras, si cu siguranta, specialistii Euro Indal stiu exact cum sa “indoape” inaripatele, pentru ca rezultatul sa fie desavarsit. Acizii grasi nesaturati pot fi regasiti in foie gras, si au proprietati benefice deosebite asupra organismului nostru, ajutand chiar la imbunatatirea calitatii vietii. Foie grad de rata ajunge pana la 400-500 de grame, in vreme ce foie gras de gasca poate atinge 700-800 de grame. Euro Indal va ofera varianta de foie gras D’Oie clasa A, de Moulard clasa A, de Barbarie clasa A, foie gras de rata feliat si entier, dar si foie gras portionat si de Canard, in borcan, la conserva, in vid, sau proaspat.

Afacerile de tip HoReCa dar si clientii exigenti sunt invitati sa achizitioneze, sa prepare si sa deguste foie gras de la Euro Indal

Business-urile cu pretentii ce activeaza in domeniul HoReCa si se straduiesc sa ofere clientilor lor produse de cea mai buna calitate, sunt invitate sa ia legatura cu reprezentantii companiei Euro Indal si sa comande foie gras. Euro Indal importa si comercializeaza produse de lux pentru prepararea bucatelor alese, sanatoase si delicioase!} else {