ceara traditionala

ceara traditionalaVa doriti o piele fina si placuta la atingere pentru mult timp? Apelati periodic la serviciile unei cosmeticiene pentru a va epila cu ceara traditionala? Lucrati la un salon cosmetic si utilizati zilnic ceara traditionala pentru epilat? Tot mai multe femei apeleaza la epilatul cu ceara tradionala, datorita beneficiilor oferite de aceasta metoda. Pentru a va veni in ajutor, magazinul online EpilatPro.ro va ofera o variata de ceara traditionala , la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

 Ce fel de ceara traditionala puteti cumpara prin intermediul magazinului online EpilatPro?

Prin intermediul acestui magazin puteti achiziona ceara traditionala de cea mai buna calitate, importata din Italia si Spania. Aveti posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de ceara traditionala: cea sub forma de discuri, la tava, ceara traditionala ambalata la pungi de un kilogram, in tuburi de plastic, sau refolosibila.

Ceara traditionala la discuri– aveti posibilitatea de a alege intre ceara cu diverse arome ambalata la 1 kilogram, la 400 de grame sau la ceara traditionala fierbinte.

Ceara traditionala la tava- aveti mai multe variante: ceara epilat verde vitamine E 1kg refolosibila bio elastica, ceara epilat galbena refolosibila la 1 kg, ceara epilat ciocolata refolosibila la 1 kg.

Toate produsele care va sunt oferite de acest magazin online sunt de foarte buna calitate si provin de la producatori seriosi si de incredere. Daca va intrebati cum sunt preturile practicate de acest magazin, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece acestea sunt foarte avantajoase, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

 Despre avantajele epilarii cu ceara traditionala

Cel mai important avantaj al epilarii cu ceara traditionala este acela ca parul creste mult mai greu, abia dupa 4-6 saptamani fiind necesara o noua epilare. Un alt avantaj de care va puteti bucura utilizand ceara traditionala este acela ca odata cu parul, este indepartat si un strat de celule moarte, de aceea pielea ramane fina si catifelata dupa epilare.

In privinta durerii resimtite, trebuie mentionat faptul ca, asa cum este si firesc, in primele dati durerea si disconfortul vor fi mai acute, insa ulterior, dupa ce pielea se va obisnui, veti remarca faptul ca epilatul cu ceara traditionala nu mai este deloc dureros si va deveni ceva banal.

Termeni de livrare pentru ceara traditionala in cadrul magazinului epilatpro.ro

In cazul in care ati luat decizia de a va cumpara ceara traditionala, puteti comanda cu incredere prin intermediul magazinului online epilatpro.ro. Este bine sa stiti ca orice comanda trebuie sa aiba valoarea de minim 80 de lei, nefiind incluse taxele de transport.

In ceea ce priveste livrarea comenzii, aceasta va va fi livrata, dupa confirmare, in termen de 24 de ore, pentru orasele mari si 24-48 de ore pentru orasele mai mici. Plata poate fi facuta prin  transfer bancar, card sau online. Daca valoarea comenzii plasate de dumneavoastra pe site-ul epilatpro.ro este mai mare de 350 de lei, beneficiati de transport gratuit. Puteti comanda ceara traditionala doar pe teritoriul Romaniei.

Daca doriti sa aflati informarii suplimentare despre oferta pusa la dispozitie de acest magazine online, nu ezitati sa contactati telefonic sau prin e-mail reprezentantii EpilatPro.

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);