a16df8b50580b7dcb3ba90bcdbb32031Epilarea este un procedeu care necesita timp si foarte mare atentie si care iti poate da adevarate batai de cap.   Ei bine, acum ai ocazia de a scapa definitiv de firele de par nedorite prin efectuarea unui procedeu de epilare definitiva cu IPL. Cu ajutorul unor specialisti in domeniul cosmeticii si a esteticii medicale nu vei mai fi nevoita sa petreci minute in sir sau sa cumperi diferite produse pentru a scapa cat mai repede si eficient de firele de par care te deranjeaza.

Ce inseamna epilare definitiva cu IPL?

Prin epilare definitiva cu IPL ne referim la un procedeu foarte eficient si care este recomandat de foarte multi specialisti medicali practicieni. Aceasta solutie de indepartare a parului de pe corp implica utilizarea unei lanterne speciale cu xenom si optici concentrate. De altfel, presucurtarea “IPL” vine de la “lumina intensa pulsata”. Tratamentul cosmetic cu IPL este folosit si pentru a trata anumite dereglari medicale ale pielii precum modificarile vasculare si depigmentarile produse de actiunea soarelui, acnnea, leziuni ale capilaritatilor sau semne pigmentare din nastere.

Ce implica procedeul de epilare definitiva cu IPL?

Lumina spectrului se aplica cu o bagheta la suprafata pielii. In acel moment, aceasta lumina intensa traverseaza tesutul pielii si loveste radacinile parului. Caldura intensa provocata de aceasta lumina va distruge atat bulbul firului de par cat si papila producatoare de par. Persoanele care aleg sa se supuna procesului de epilare definitiva cu IPL vor experimenta doar putina iritatie care se compara cu cea provocata de soare sau, in anumite conditii, pot aparea cateva besici. Barbatii care apeleaza la epilare definitiva cu IPL vor simti un disconfort mult mai accentuat decat in cazul femeilor, dat fiind faptul ca parul de pe corpul masculin este mai gros decat cel de pe corpul feminin.

Aceasta solutie de indepartare a parului a devenit foarte utilizata si cunoscuta datorita pretului accesibil si rapiditatatii procedurii. Spre deosebire de aceasta procedura, indepartarea parului cu ajutorul laserului este o solutie mult mai costisitoare si care dureaza mai mult.

Unde poti apela pentru epilare definitiva cu IPL?

Pentru epilare definitiva cu IPL te invitam sa soliciti serviciile salonului de infrumusetare Cara Cris Cosmetics. In acest salon, specialistii de aici imbina cu profesionaslim trucurile cosmeticii cu estetica medicala pentru ca rezultatele finale sa fie de exceptie. Acest salon se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa beneficieze de o sesiune de infrumusetare ce se desfasoara in conditii de maxima igiena. Toate echipamentele ce se folosesc in cadrul acestui salon sunt de ultima generatie si vor garanta rezultate pe masura asteptarilor dumneavoastra.

 

Pe langa serviciul de epilare definitiva cu IPL, Cara Cris Cosmetics iti pune la dispozitie si urmatoarele solutii si tratamente: infiltratii cu acid hialuronic, tratamente dermatocosmetice, lifting vacial, vacuum, peeling chimic, scleroterapie, mezoterapie etc.

 

Asadar, nu mai sta pe ganduri si beneficiaza de cele mai eficiente si calitative sedinte de epilare definitiva cu IPL doar in cadrul salonului de infrumusetare Cara Cris Cosmetics. Echipa de aici te intampina cu oferte atractive si solutii ideale pentru necesitatile personale.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);