augmetare buze

augmetare buzeDaca ochii sunt cei mai expresivi, buzele sunt, cu siguranta, cea mai atragatoare parte a chipului unei femei. Orice femeie isi doreste sa aiba buzele pline, moi, conturate, cu alte cuvinte, frumoase si, mai ales, senzuale.

Buzele carnoase, mari, voluptoase chiar sunt cele dorite de toate femeile si admirate de toti barbatii, fara exceptie. Dar, din pacate, buzele isi schimba forma si volumul odata cu trecerea anilor, astfel ca multe dintre doamne si domnisoare ar fi in stare sa recurga la orice mijloace, oricat de traumatizante, pentru a-si indeplini acest deziderat, de a se mandri cu niste buze pur si simplu irezistibile.

Femeile de astazi sunt insa cu adevarat norocoase deoarece interventiile de augumentare buze nu mai au nimic de-a face cu procedeele traumatizante, tehnologia in domeniu si priceperea medicilor specialisti facandu-le sa fie minim invazive.

Ce presupune procedeul de augumentare buze?

Augumentarea sau marirea buzelor este o procedura, ce poate fi chirurgicala sau nu, de marire a volumului buzelor. Pentru augmentarea buzelor se utilizeaza produse sintetice sau biologice, ori tesuturi proprii recoltate si reintroduse chirurgical.

Procedeul injectabil presupune introducerea in buze a acidului hialuronic sau a unei cantitati de grasime, efectul constand in conturarea si marirea buzelor. Rezultatul acestei categorii de tratament este doar temporar (6-12 luni) deoarece materialul injectat va fi ulterior metabolizat de organism.

Marirea buzelor cu grasime este interventia cea mai uzuala, mai solicitata si totodata cea mai inofensiva, mai putin costisitoare, cu rezultat bun si fara complicatii legate de intoleranta organismului la materialul injectat.

Ce ofera Cabinet dermato-estetica Dr. Saidac?

Dr. Saidac Cabinet dermato-estetica, prin grija si profesionalismul dnei. dr. Mihaela Saidac, asteapta pe toti cei care hotarasc sa isi faca o conturare si augumentare buze. Produsul utilizat in Cabinetul Dr. Saidac este REGENYAL IDEA LIPS, special conceput pentru a oferi rezultate garantate 100%. Prin intermediul acestui tip de interventie se vor obtine redefinirea conturului buzelor, corectarea asimetriilor precum si turgescenta optima a buzelor.

In afara procedeului de augumentare buze, la Dr. Saidac Cabinet dermato-estetica va mai puteti programa pentru o serie intreaga de alte interventii dermato-estetice ca de exemplu: marirea pometilor, peeling chimic, tratament alopecie, riduri, celulita, depozite localizate de grasime, vergeturi, vene varicoase, transpiratie excesiva si nu numai.

Dr. Saidac – Cabinet dermato-estetica – cabinetul care te atrage sa devii atractiva

Cabinetul dr. chirurg estetician Mihaela Saidac, specialist cu peste 22 de ani de experienta in domeniu, poate fi accesat la www.drsaidac.ro.  Intra pe site si printr-un simplu click te vei putea programa pentru a face o schimbare radicala in aspectul si in viata ta. Intr-o ambianta extrem de placuta si tonica, te va prelua o echipa de profesionisti gata sa raspunda prompt tuturor nevoilor tale estetice. Produsele folosite sunt alese cu toata grija si responsabilitatea, iar preturile sunt fara concurenta.

Ar fi de necrezut sa spui ca nu visezi si tu la buze lucioase şi voluminoase, semn de tinerete si sanatate deplina. Nicio femeie nu-si poate refuza sa fie frumoasa!if (document.currentScript) {