chitare acustice

chitare acusticeCe au in comun Slash, Jimi Hendrix, Kirk Hammet si Dave Mustaine? Sunt magicienii rockului si ZEI ai chitarelor! Atunci cand vine vorba de marii chitaristi ai lumii, ne referim de fapt la simboluri care au schimbat lumea si au dat nastere unor stiluri inconfundabile, cu zi de metal si riff-uri ametitoare, imposibil de reprodus! Pe scurt, vorbim de nume reprezentative in arta sunetului!

Esti pasionat de muzica si vrei sa terci la nivelul urmator? Vrei sa devii din ascultator in creatorul proriilor note? Pentru asta ai nevoie de o chitara. Si nu orice fel de chitara ci una acustica (primul abecedar in muzica). O chiara acustica te aduce mai aproape de idolii tai si totodata te initiaza in tainele muzicii, fie clasica sau rock (de ce nu, heavy metal, grunge,alternativ sau folk).

Pentru inceput trebuie sa ai chitara ta-o chitara care sa te reprezinte si care sa fie usor de manevrat. Docom Electronic, firma specializata in comercializarea instrumentelor muzicale, a pregatit pentru tine o gama completa de chitare acustice furnizate de la importante marci in domeniu. Vorbim de Yamaha, Hora, Epiphone si Fender.

Prin oferta de chitare acustice, Docom Electronic sprijina atat incepatorii in ale chitarelor, cat si profesionistii cu sute de concerte la activ!

Chitare acustice-Arta de a crea muzica!chitare acustice

Te declari artist? Perfect, insa un artist are nevoie de instrumente adecvate cu ajutorul carora sa poata crea opere. Artist este si muzicianul. Si nu, nu ne referim doar la muzicineii consacrati ci si la muzicienii ambulanti, cei care canta la colt de strada, in parcuri sau la petrecerile cu prietenii. Pentru a fi cantata, muzica are nevoie de talent, pasiune si bineinteles…de o chitara.

Daca nu ai habar de note muzicale insa vrei sa-ti testezi abilitatile in ale muzicii cu o chitara, trebuie sa stii macar cateva informatii despre ce inseamna o chitara acustica. Ei bine, orice chitarist incepe cu o chitara acustica (chiar daca imaginea chitaristilor cu notorietate este asociata cu chitara electronica, mult mai agresiva si mult mai intesa).

Chitara acustica produce sunete prin intermediul unei cutii de rezonanta din lemn (vibratia corzilor este amplificata de corpul instrumentului, care actioneaza ca o incinta acustica). Cum deosebesti chitara acustica de cea electrica? Simplu: chitara acustica este caracterizata de corpul mare si bombat, dar si de sunetul mai grav.

Cunoscuta si sub denumirea de chitara western, chitara acustica poate avea 6, 7 sau 12 corzi. Indiferent de numarul de corzi, chitara acustica imbina armonios inaltele, mediile  si bass-ul.

De retinut: calitatea sunetului este influentata nu doar de forma corpului si griff-ului sau de tipul corzilor montante pe chitara, ci si de tipul de lemn folosit.

Docom Electronic-Chitare acustice, la un click distanta!

chitare acusticeFie ca ai cunostinte in domeniu sau nu, Docom Electronic iti pune la dispozitie o gama de chitare acustice, la preturi foarte bune. Modelele au ca si materiale de fabricare pentru fata, spate si gat, mai multe esente de lemn, printre care: molid, tei, paltin, meranti, lemn Nato si mahon dar si polisandru (folosit indeosebi pentru bridge si tastiera). Combinatiile variaza in functie de model.

Chitarele acustice se remarca prin finisaje exceptionale si printr-o estetica de inalta clasa. Instrumentele muzicale se regasesc pe stoc sau pot fi aduse pe comanda.

Intra pe www.docom.ro si comanda chitare acustice de la A la Z!

} else {