litere volumetrice bucuresti

litere volumetrice bucurestiVrei sa aduci numele firmei tale in prim-plan? Cu litere volumetrice Bucuresti te bucuri de o promovare ca la carte, vizibila atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Executate in 3D intr-o gama aproape infinita de dimensiuni, literele volumetrice reprezinta una dintre cele mai in voga solutii de afisare a identitatilor firmelor si companiilor. Clasice ori in forme atipice, in alb sau in culori indraznete, literele volumetrice au un aspect deosebit, premium 100%.

Pentru litere volumetrice Bucuresti la orice dimensiuni, luminoase sau neluminoase si dintr-o gama variata de materiale, consulta oferta Dial Design si asigura maximum de vizibilitate afacerii tale. Dial Design executa litere volumetrice Bucuresti cu iluminare din interior spre exterior, dar si litere volumetrice Bucuresti cu efect de halou (retroiluminare). Indiferent de optiuni ai garantia unor litere volumetrice Bucuresti de inalta clasa, estetice si durabile.

De ce sa te zbati in anonimat, cand poti atat de simplu sa te bucuri de notorietate! Literele volumetrice nu doar ca vor face numele firmei tale cunoscut ci vor personaliza intr-o maniera inedita sediul/cladirea in care iti desfasori activitatea. Original si de mare efect!

Litere volumetrice Bucuresti-Vizibilitate maxima, de oriunde ai privi!

Unele companii prefera promovarea prin spoturi radio/TV, altele sunt amatoare de flyere si cataloage. In promovarea unui brand conteaza ingeniozitatea si ..bugetul. Pentru firmele care vor sa fie in pas cu tendintele fara a fi nevoite sa investeasca sume de bani colosale in publicitate, exista o alternativa pe cat de practica pe atat de estetica: litere volumetrice Bucuresti. Eficienta lor este garantata!

Ce sunt literele volumetrice?litere volumetrice bucuresti

Literele volumetrice sunt  aplicatii indoor/outdoor, fiind produse publicitare care au ca rol personalizarea locatiei / sediului beneficiarului cu numele sau logoul companiei. Dimensiunile si materialele folosite variaza in functie de dimensiunile suprafetelor pe care se monteaza, de profilul firmei, de distanta de vizibilitate dorita, etc. In alegere design-ului tot ceea ce conteaza este imaginatia si originalitatea.

Din ce sunt confectionate literele volumetrice?

Literele volumetrice pot fi executate din mai multe tipuri de materiale, printre cele mai utilizate fiind: PVC, aluminiu compozit si inox. Cea mai in voga alegere este, fara doar si poate, plexiglasul (plexiglas colorat in masa, plexiglas transparent, plexiglas oglinda, plexiglas super translucent -special pentru iluminare cu LED)

Unde pot fi amplasate literele volumetrice?

Simplu: aproape oriunde. Literele volumetrice reprezinta o excelenta idee pentru realizarea unei reclame/semnalizarea unor sedii de firme, hale industriale, hoteluri, supermarket-uri, spatii comerciale, dar pot fi utile si in interiorul mall-urilor sau cluburilor, de exemplu.

litere volumetrice bucurestiCe firma executa litere volumetrice in Bucuresti?

Dial Design confectioneaza litere volumetrice Bucuresti in toate culorile, dimensiunile si formele. Forma literelor este realizata manual, cu ajutorul unor sabloane, iar in functie de preferintele clientului, se stabilesc materialele din care vor fi confectionate, cat si dimensiunile.

Cu minimum de imaginatie se pot crea litere volumetrice Bucuresti de o estetica aparte, usor de reperat din traficul aglomerat sau de pe trotuare. Literele nu-si pierd din valoarea estetica, fiind rezistente la ploi, umiditate crescuta, cicluri repetate de inghet/dezghet, raze UV, vant puternic, etc.

Pentru a comanda litere volumetrice Bucuresti este suficient sa accesezi www.dialdesign.ro.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);