Detoxifiere eficienta cu sucul de mere de la Merita Bio

Detoxifiere eficienta cu sucul de mere de la Merita BioEste oare adevarata vorba din popor care spune ca daca vei consuma un mar in fiecare zi, vei tine medicii departe, deoarece nu te vei imbolnavi? Aceasta zicala face parte din aceeasi categorie cu proverbul care spune asa: “Cand nu intra soarele pe geam, intra doctorul pe usa”. La o prima vedere, ai tendinta de a spune ca sunt doar niste superstitii, niste traditii sau obiceiuri care s-au pastrat din batrani in batrani, si care nu au nicio logica. Ei bine, tot ce ne-a fost transmis de generatii intregi pe cale orala are o noima, trebuie doar sa ne dorim sa o cunoastem.

Si in cazul soarelui, dar si a merelor, explicatia este pur stiintifica. Soarele este cel care prin razele sale binefacatoare ne stimuleaza sistemul imunitar, ne binedispune si ajuta asimilarea calciului de catre organsim, astfel incat oasele noastre sa fie sanatoase.

In ceea ce priveste merele, lucrurile sunt la fel de simple. Acestea au in compozitia lor urmatoarele elemente: apa, zaharuri, acizi organici, substante pectice, grasimi, taninuri, proteine, lignine, vitamine: C, A, B si PP, dar si saruri minerale printre care trebuie sa enumeram: calciu, fier, potasiu, sodiu si fosfor. Toate acestea confera sanatate organismului. Una peste alta, 100 de grame de mar reprezinta 128 de calorii, ceea ce nu este mult, iar doamnele il pot consuma linistite, caci silueta lor nu va fi afectata.

Sucul de mere si sanatatea ficatului tau!

Omul modern intampina probleme de sanatate, in mare parte, datorita faptului ca s-a indepartat de natura si de echilibrul pe care aceasta il aducea in viata lui de zi cu zi. Pentru a scapa de boli, orice fel de boala, omul trebuie sa redescopere comuniunea cu natura!

Una dintre cele mai des intalnite boli ale civilizatiei moderne o reprezinta oboseala cronica si slabiciunea fizica. Acestea sunt cauzate de o functionare defectuoasa a ficatului, ficat care a fost sugestiv denumit “uzina” organismului.

Ficatul prelucreaza deseurile, elimina reziduurile si ne ajuta sa functionam la parametrii optimi. Dar, din cand in cand, si el are nevoie de o mana de ajutor din partea noastra, Detoxifiere eficienta cu sucul de mere de la Merita Bio1mai exact, o cura de detoxifiere.

Cea mai simpla si cea mai ieftina metoda pe care o ai la indemana este cura cu suc de mere natural 100% de la Merita Bio. De ce sucul natural de mere pentru detoxifierea ficatului? Deoarece merele sunt bogate in minerale si in vitamine, care reimprospateaza organismul, dar au si efect laxativ si depurativ, ajutand eliminarea impuritatilor.

Ce presupune aceasta cura cu suc natural de mere de la Merita Bio? In primul rand, cura trebuie tinuta 7 zile, cap-coada, timp in care, in fiecare zi, trebuie sa bei cate 1 l de suc natural de mere. Pentru a spori eficienta sucului este indicat sa elimini din alimentatie, pe aceasta perioada, toate alimentele de origine animala. Daca poti, fa si o zi de post negru! Se poate consuma ceai verde si apa cu lamaie la discretie. Important este ca sucul de mere sa fie consumat pe tot parcursul unei zile, servind guri mici din acest lichid.

La finalul celor 7 zile, functiile ficatului, dar si ale vezicii biliare, vor fi restabilite!

Daca vrei sa ai parte de un ficat sanatos, alege suc natural de mere Merita Bio. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Merita Bio? Suna la numarul 0728-302.975 sau 0723-426.491.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);