formatii-nunta

formatii-nunta

Cand vorbim despre o formatie nunta, trebuie sa recunoastem ca pentru cei ce se afla in impostaza de a angaja o formatie nunta situatia nu este de multe ori una foarte ”lejera” sau relaxata. Este de-a dreptul dificil de multe ori sa faceti referire la o formatie nunta care sa corespunda intocmai dorintelor si asteptarilor dvs., astfel ca nu e de mirare ca in numeroase situatii se intampla ca unele persoane sa ramana dezamagite in urma prestatiei unei formatii nunta, fie din cauza ca nu au reusit sa comunice in mod corespunzator asteptarile lor, fie din cauza ca nu au apelat la o formatie nunta potrivita si asa mai departe.

Repertoriul unei formatii nunta este foarte important

Este foarte important ca atunci cand veti apela la o formatie nunta sa luati in calcul repertoriul acesteia, intrucat daca stati bine sa va ganditi per ansamblu, la o nunta acest lucru este foarte important, iar voia buna si distractia sunt mult definite de modul in care o formatie nunta va reusi sa intretina atmosfera.

Astfel ca de multe ori la anumite nunti in care predomina tineretul repertoriul unei formatii nunta trebuie ales pe masura, astfel incat acestia sa poata aprecia muzica ce se va oferi de formatia nunta in sine, iar in schimb daca oaspetii unei nunti sunt varstnici, repertoriul va fi imediat unul adaptat gusturilor acestora. Exista bineinteles si situatia in care unele formatii nunta trebuie sa ia in calcul ideea de a avea un repertoriu de nunta mixt, adica in acest sens o formatie nunta va trebui sa fie pregatita cu un repertoriu potrivit tinerilor si varstnicilor deopotriva.

Continutul programului muzical

O formatie nunta trebuie sa aiba deci un continut muzical potrivit pentru a reusi sa promoveze evenimentul in modul asteptat de catre participanti si organizatori deopotriva, astfel ca pentru diverse formatii nunta, cand vine vorba de a fi alese pentru a participa la un astfel de eveniment, continutul muzical este foarte important ca si criteriu de alegere.

O formatie nunta care are o anumita experienta va fi una care va sti exact cum sa adapteze continutul muzical sau cum sa respecte un continut muzical ales de catre organziatorii evenimentului. Continutul muzical va depinde de fapt dupa cum am mentionat si anterior de participantii la nunta respectiva, de gusturile si varsta lor, de numeroase alte aspecte asemenatoare.

Un alt aspect deosebit de important la aceste formatii nunta este si cel referitor la pauze. Astfel ca exista formatii nunta care vor face pauze scurte, iar acestea vor fi acoperite in privinta repertoriului muzical de catre un dj, exista insa si formatii nunta care vor face pauze mai lungi de circa 30 minute spre exemplu si in plus acestea nu vor fi mai apoi acoperite muzical de un dj. Acest fapt poate afecta foarte mult atmosfera in cadrul nuntii, astfel ca diverse formatii nunta nu sunt selectate pentru a participa la astfel de evenimente tocmai din acest motiv.

Este foarte important totusi in cele din urma sa fiti si hotarati in ceea ce priveste nu doar alegerea unei formatii nunta dar si in privinta dorintelor si asteptarilor dvs., astfel incat evenimentul sa fie un succes atat pentru dvs. cat si pentru formatia nunta in sine.