design interior

design interior

Actualmente designul interior a devenit o parte componenta vietii noastre, care mereu se schimba, si ne ofera si noua posibilitatea sa ne schimbam ideile, gusturile si chiar viziunile de frumos.

De un design interior de exceptie se poate bucura oricine, indiferent de faptul ca s-a adresat la un specialist in domeniu sau si-a creat singur atmosfera placuta, calma si calda din locuinta.

In articolul de astazi vom discuta despre cum se realizeaza un design interior intr-un living, fie el de dimensiuni mai mari sau mai mici. Desigur ca varianta cea mai usoara, dar si mai costisitoare este sa apelam la serviciile unui designer, care in doi timpi si trei miscari va va crea designul interior mult dorit, dar aceasta „minune” o puteti crea si singuri in momentul in care aveti putin timp liber, fantezie si inspiratie. Deci sa incepem!

Designul interior al unui living mare este usor de realizat, deoarece dispuneti de spatiul necesar in care sa va creati propriul coltisor de Rai. Este necesar doar sa selectati atent si cu gust mobila, tapiseria, accesoriile de decor pentru ca sa se combine intre ele si livingul sa arate exceptional.

Un pic mai dificil este procesul de realizare a unui design interior intr-un living de dimensiuni mici.  Este adevarat dificil, dar nu si imposibil. Mai jos va prezentam cateva idei de amenajare a unui living de dimensiuni mici:

  • opteaza pentru piese de mobilier de mici dimensiuni;
  • opteaza pentru culori deschise, multa lumina si textile diafane;
  • imbraca peretii livingului in culori si nuante deschise, astfel vei mari vizual livingul mic. Daca nu iti place culoarea alb, atunci poti alege un bleu, crem, gri deschis, un galben pal sau culoarea unei piersici;
  • daca iti pare ca livingul tau este prea „palid” atunci poti cu incredere sa-i oferi o pata de culoare. Poti sa zugravesti unul dintre peretii livingului intr-o nuanta mai inchisa ori sa utilizezi tablouri, pernute decorative sau chiar perdele care la fel iti vor inveseli atmosfera din living;
  • opteaza pentru piese de mobilier cu design cat mai simplu. Poti alege chiar si o canapea fara brate. Pe piata exista o gama larga de modele si cu siguranta vei gasi ceva ce se va potrivi perfect cu designul interior al livingului tau;
  • nu uita sa foloseti si oglinzile. Acestea la fel iti vor mari vizual spatiul din living;
  • incearca sa nu aglomerezi livingul la nivelul pardoselii, deoarece astfel vei micsora si mai mult incaperea. Opteaza pentru depozitarea pe verticala;
  • renunta la perdele si draperii. Opteaza rolete textile sau storuri romane;
  • este foarte important ca sa nu te limitezi la un singur corp de iluminat. Chiar daca livingul este mic utilizează in designul interior si veioze sau lampadare. Astfel livingul tau va avea si mai multa lumina.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.LogosiDesigninterior.Roif (document.currentScript) {