rezervor suprateran

Lucrezi in industria alimentarrezervor supraterana si ai nevoie de niste rezervoare supraterane pentru depozitarea lichidelor alimentare? Vrei sa depozitezi diverse lichide chimice si nu stii ce tipuri de rezervoare sa alegi? Cauti ca acestea sa fie foarte rezistente, durabile si de buna calitate? Foarte simplu! New Design Composite iti pune la dispozitie o gama diversificata de rezervoare, pentru diverse tipuri de aplicatii.

Cu ce se ocupa firma New Design Composite si ce produse se regasesc in oferta dumnealor?

Firma New Design Composite a fost infiintata in anul 2002, in Pitesti, si isi desfasoara activitatea in domeniul realizarii unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite.

Din gama de produse oferite clientilor enumeram: izolatii termo, izolatii fono si hidro – ignifuge, cabine, toalete ecologice, diverse modele de rezervoare, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose, statii de epurare, filtre anaerobe, separatoare pentru amidon, grasimi si particule inerte si nu in ultimul rand deznisipatoare de uleiuri minerale. Pe langa aceste produse, firma pitesteana asigura si servicii de transport intern, international sau transport agabaritic.

In interiorul firmei New Design Composite se pune accent pe calitate si pe orientarea catre client, astfel ca dumnealor intotdeauna vor fi receptivi la noile idei venite din partea clientilor, numai in acest sens reusind sa satisfaca si cerintele celor mai exigenti clienti.

Succesul de care a dat compania dovada pana azi se datoreaza valorilor si atuurilor pe care aceasta le detine si care se bazeaza pe eficienta, flexibilitate, adaptabilitate, rapiditate si urmarirea continua a pietei si a cerintelor clientilor.

Din gama variata de produse ale companiei argesene fac parte si rezervoarele din PAFS, realizate intr-o gama ampla de volume, de la 0.1 pana la 100 m3, in general, sub forma cilindrica, avand calote la capete si prevazute cu un orificiu de vizitare si doua flanse, in standard.

Pentru fiecare utilizare, rezervoarele sunt realizate in structura cu materiile prime specifice, conform fisei de executie si insotire a produsului, obtinuta prin metoda de calcul computerizat, proprietatea producatorului.

In general, datorita orientarii catre client si nevoile acestuia, New Design Composite produce rezervoare personalizate in functie de aplicatia unde acestea sunt folosite si de exigentele clientului.

Principalele informatii si detalii ce stau la baza personalizarii rezervorului sunt: volumul acestuia, cotele de gabarit ale zonei de amplasare, pozitia axelor, informatii despre substanta ce urmeaza a fi depozitata, temperatura ambientala, modul de instalare al rezervorului, forma fundului etc.

Rezervoarele supraterane produse si comercializate de New Design Composite pot fi incluse in orice tip de aplicatie, spre exemplu pentru depozitarea lichidelor alimentare sau a lichidelor chimice. Un aspect foarte important de care ar trebui sa tineti cont este ca suprafata pe care se pozitioneaza sa fie plana si executata dintr-un material dur (beton, sapa etc.).

Date de contact: rezervor suprateran

Denumirea firmei: New Design Composite;

Numar de telefon: 0248 217 850;

Localitate: Pitesti.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articolebiz.ro .

} else {