capitonaj bena

capitonaj benaSezonul rece poate aduce probleme transportatorilor de marfuri, avand in vedere ca variatiile de temperatura, gerul, zapada sau inghetul pot duce la deteriorarea cu usurinta a partii interioare a camioanelor. Indiferent de mijloacele de transport folosite, exista anumite solutii care trebuie adoptate pentru a evita daunele financiare si cheltuielile suplimentare cauzate de reparatii.

Astfel, Speedliner Romania este alaturi de dumneavoastra cu o gama speciala de produse de capitonaj bena. Aceste solutii sunt foarte usor de aplicat, au o rezistenta excelenta in cazul solicitarilor mecanice, dar si in cazul actiunii unor substante chimice. Suprafetele acoperite cu produsul spray liner sunt acoperite astfel incat acestea nu vor mai fi zgariate sau uzate din cauza loviturilor sau altor socuri mecanice mai puternice. Acest capitonaj bena consta intr-un produs polimeric, extrem de eficient datorita compozitiei speciale.

Aceste produse sunt insotite de garantie , iar protectia oferita suprafetelor are o durata de viata extrem de prelungita. In ciuda costurilor mai ridicate, acest produs trebuie privit ca o investitie, recuperarea acesteia fiind posibila pe tot parcursul utilizarii autovehiculului respectiv. In plus, din punctul de vedere al situarii pe piata, capitonajul Speedliner este unul superior, care va garanteaza satisfactia.

Cum aplici un capitonaj bena?

Produsele Speedliner nu doar ca sunt foarte eficiente, ci si extrem de usor de aplicat. Astfel, spatiul din interiorul autovehiculului dumneavoastra va fi protejat pe o perioada nedeterminata. Inainte de toate, suprafata metalica trebuie pregatita corespunzator pentru ca substantele sa adere cat mai bine. Mai precis, curatarea si chiar sablarea acesteia sunt doua optiuni necesare. Dupa ce suprafata este cat se poate de curata si uscata, puteti aplica primerul. Urmatorul pas consta in alegerea produsului potrivit: Speedliner Euro HS, Euro HC sau Euro HG.

Toate cele trei variante sunt ideale atunci cand doriti sa beneficiati de protectie sporita, rezistenta la rupere, stabilitate UV, aderenta excelenta, protectie antibacteriana etc. Procesul de aplicare poate fi realizat cu ajutorul unei pensule sau cu un pistolet. Insa, clientii prefera in general pulverizarea cu ajutorul pistoletului, procesul fiind main rapid si mai precis. Un capitonaj bena Speedliner are nevoie de maxim 24 de ore pentru a usca. Desigur, acest interval de timp poate varia in functie de varianta produsului ales si de compozitia acestuia.

Dupa ce totul este gata, suprafetele vor fi acoperite cu o pelicula puternica, rezistenta la uzura si la zgariere fiind excelente. In plus, puteti opta pentru culoarea dorita, paleta cromatica disponibila fiind variata. Asadar, beneficiati de avantajele unui capitonaj bena de inalta calitate, superior fata de produsele companiilor concurente.

Comanda capitonaj bena de la Speedliner Romania si bucura-te de calitate!

Sunteti posesorul unui camion sau camioneta de tipul Pick-up, autocamion sau alte mujloace de transport din aceasta categorie? Inseamna ca aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste protectia interiorului acestora. Speedliner va ofera capitonaj bena de calitate superioara, produsele utilizate fiind pe baza de polimeri si aditivi speciali. Puteti alege din peste 25 de culori, iar aplicarea este deosebit de usoara si rapida. Aflati mai multe pe site-ul companiei www.speedlinerromania.ro!}