haine-second-hand

Sunteti in cautarea unui haine-second-handdepozit / magazin de haine second hand de calitate? Sunteti constienti de aspectele pozitive ale cumpararii unor haine second hand? Nu stiti de unde sa achizitionati incaltamine si imbracaminte de calitate? In acest caz ar trebui sa ne indreptam atentia catre Depozitul de imbracaminte si incaltamine second hand din Covasna.

In zona Transilvaniei s-a construit fundatia unui astfel de depozit destinat locuitorilor din aceasta parte a tarii si nu numai. Misiunea acestei afaceri este aceea de a oferi clientilor haine si incaltaminte de cea mai inalta calitate, articole ce pot fi purtate pentru perioade indelungate de timp, in ciuda faptului ca acestea sunt second hand. De asemenea, compania efectueaza si activitati in ceea ce priveste aprovizionarea cu cantitati mari de haine sau incaltaminte, pentru magazinele de profil din alte orase. Procurarea acestor produse se face prin import, tarile de provenienta ale acestora fiind: Germania, Anglia sau Olanda. Calitatea articolelor vestimentare precum si a diferitelor tipuri de incaltaminte de care dispunem este dovedita prin faptul ca acestea sunt produse de producatori renumiti pe plan mondial precum: H&M, C&A, Burberry, Adidas, Early Days si altii.

Puteti obtine eleganta, stil si rafinament si cu bani putini. Daca veti da o fuga pana in depozitul de haine second hand din Covasna veti putea obtine un look cu ajutorul caruia veti fi intotdeauna in centrul atentiei.

Responsabilii firmei au grija sa isi reinnoieasca permanent stocurile de haine.

Tuturor ne place sa ne imbracam frumos, dar oare cati dintre noi se gandesc la calitate, provenienta si la raportul pret – obiect, al produselor vestimentare pe care le achizitionam? Intrebarea este urmatoare: Este bine sau nu sa ne imbracam “la mana a doua”?

Haine folosite inseamna haine folosite, purtate si revandute, la mana a doua; produse care au mai trecut prin viata cuiva, au mai fost purtate, iar acum sunt repuse din nou pe piata. Principalele dezavantaje sunt legate de igiena si de sanatatea noastra. Insa acest lucru nu ar trebui sa fie extrem de grav, deoarece comerciantii sunt obligati sa vanda produsele dezinfectate in prealabil. Bineinteles, se pune problema igienei si in cazul produselor noi, nu este asa? Asadar, ce ne facem in cazul produselor noi vandute in conditii mizere? As spune ca acest context este mai periculos decat cel al hainelor second hand.

Privind aspectele pozitive, acestea sunt cateva dintre avantajele pe care depozitul din Covasna le ofera clientilor:

  • Calitatea produselor este mai mare decat a celor din magazinele de cartier, piete, depozite en – gros si a tuturor celor care vand haine chinezesti sau turcesti;
  • Sansele ca hainele sa fie intradevar de firma sunt foarte mari;
  • Pretul acestora este mult mai mic decat in orice alt magazin in care se vand haine noi;
  • Hainele sunt, deobicei, intr-un singur exemplar, asadar nu va veti face probleme ca ar putea avea altcineva acelasi phaine-second-handrodus.

Date de contact:

Denumirea firmei: Depozitul de haine si incaltaminte second hand;

Numar de telefon: 0745 979 791.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articolebiz.ro .

}