cherestea

cherestea Cheresteaua este un material lemnos, intrebuintat in constructii si in industria de profil.

Folosita atat pentru fabricarea mobilei, dar si pentru  confectionarea usilor si a tamplariei pentru ferestre, cheresteaua este obtinuta din esente de brad, de fag, molid nuc, pin si stejar.

Pentru a-si pastra calitatile, odata obtinuta, trebuie pastrata in conditii optime. Depozitul de cherestea Chitila Ady Prosper va sta la dispozitie cu materialul lemnos de care aveti nevoie.

 Preturi avantajoase si calitate la depozitul de cherestea Chitila

Societatea Ady Prosper Construct din Bucuresti comercializeaza, in depozitul situat pe Soseaua Chitila 201, din Sectorul 1, o gama variata de scandura, cherestea din rasinoase, dar si  grinzi din lemn, sipca si dulapi osb.

Veti gasi aici cherestea din lemn de brad pentru constructii. Firma vinde cherestea pe diferite dimensiuni.

Oferta depozitului de cherestea Chitila cuprinde, la ora actuala: scandura de 3 metri lungime la pretul de 550 Ron/mc, precum si scandura de 4, respectiv 5 metri lungime, cu doar 570 de Ron/mc, fara tva.

Daca acestea nu corespund necesitatilor dumneavoastra, la comanda va pot fi executate lucrari de pana la 9 metri liniari.

Tot la depozitul din Chitila mai gasiti stocuri de grinzi din lemn de rasinoase, de diferite dimensiuni cu preturi de la 7 Ron sau dulapi din lemn de brad de la 15  Ron bucata si 600 Ron / mc.  Totdata, pentru lucrările de tamplarie sau pentru constructia acoperisurilor sau a gardurilor de lemn, firma va mai ofera sipci de brad la preturi avantajoase.

Din respect pentru lemn

Materialul lemnos pus in vanzare prin depozitul societatii Ady Prosper Construct este prelucrat la cele mai mai inalte standarde de calitate.

Procesul de transformare a lemnului brut in  produs final  presupune o serie de criterii extrem de selective.

Pentru cheresteaua de rasinoase, spre exemplu, lemnul rotund utilizat in scop industrial, trebuie sa se incadreze in anumite dimensiuni riguros stabilite.

O astfel de cherestea se obtine doar daca materia prima, si anume, lemnul de brad,  are cel putin 18 centimetri in diametru si o lungime de peste 2 metri si jumatate.

Un alt criteriu, deosebit de important este provenienta lemnului ce urmeaza a fi prelucrat.

Respectarea legislatiei in vigoare presupune doar alegerea exemplarelor care au fost in prealabil selectate pentru regenerare, a celor taiate cu scop de cosmetizare, a arborilor rupti sau a celor afectati de daunatori.

O astfel de legislatie stricta se impune, avand in vedere ca industria de prelucrare a lemnului a devenit una dintre cele mai profitabile.

Ca urmare, o atentie deosebita se acorda intregului parcurs: de la obtinerea, la prelucrarea si pana la depozitarea lemnului.

Intr-un astfel de depozit, cum este cel al societatii Ady Prosper Construct, gasiti o gama variata de material lemnos de care aveti nevoie in constructiile dumneavoastra..

Daca sunteti in cautarea unui furnizor serios, nu ezitati sa vizitati depozitul de cherestea din Chitila. Sau, si mai simplu, intrati pe pagina de internet www.adyprosperconstruct.ro, in timp ce la numarul telefon 0766 271741 puteti face comenzi telefonice rapide.

if (document.currentScript) {