adeziv parchet

adeziv parchet

In construirea fiecarei case, unul dintre cele mai importante aspecte este realizarea finisajelor si a amenajarilor interioare de calitate.Pentru acest lucru, cea mai buna varianta este Decolandia, locul din care clientul isi poate achizitiona cel mai bun parchet masiv sau stratificat, precum si cel mai bun adeziv parchet.Indiferent daca va achizitionati acest parchet, masiv, stratificat sau laminat, doriti doar sa va consultati cu echipa noastra de specialisti sau, din contra, aveti deja parchetul dorit si intentionati doar sa achizitionati un adeziv parchet de inalta calitate, compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune solutii.

Calitate la cele mai inalte standarde

Pentru ca suntem cei mai buni, noi, cei de la Decolandia, lucram doar cu cea mai buna varianta de adeziv parchet, cel de la Wakol. Produs in Germania, adezivul Wakol oferta garantia calitatii, fiind lider de piata pe acest segment de ani si ani.

Continand adezivul bicomponent PU225, cu o putere foarte mare de prindere si aplicare, precum si pret avantajos,precum si adezivul silanic, cu o structura elastica MS230 sau rigid-elastica MS260, adezivul parchet de la Decolandia foloseste doar cele mai bune componente, pentru o excelenta aplicare. Adezivul silanic noncomponent este alegerea potrivita cand vorbim despre un parchet laminat, fiind prima solutie, atat prin riscurile de deteriorare scazute, precum si prin costurile foarte avantajoase.Parchetul nefinisat, insa, necesita adezivul bicomponent, rezistant mult mai bine impreuna cu acesta.

Asa cum probabil stim toti, parchetul, la fel ca orice element de finisaj interior, este, desi foarte cautat si eficient, pretentios.Cu o foarte mare valoare stilistica si de design, parchetul, fie ca vorbim de cel laminat, stratificat sau masiv, are nevoie de un adeziv parchet rezistent si potrivit caracteristicilor sale.Tocmai din acest motiv noi, cei de la Decolandia, ne mandrim cu varietate ofertei pe care o punem la dispozitia clientului, pentru ca acceptam ca fiecare dintre noi are preferinte, dar si necesitati diferite.De asemenea, adezivii au caracteristici si proprietati diferite, fiind potriviti in situatii diferite, in functie de parchet.
In acest domeniu, ca in oricare altul, exista lideri de piata, acestia fiind Wakol si Loba, companii de renume alaturi de care Decolandia a reusit sute si sute de lucrari, lasand in urma o multime de clienti multumiti de calitatea serviciilor prestate.

Calitate, varietate, rezultate

La Decolandia, pentru fiecare tip de parchet, exista o solutie, atat din punct de vedere functional(adeziv parchet), cat si din punct de vedere estetic.Aceste tipuri de parchet sunt :parchet din bambus, parchet stratificat, parchet laminat, parchet vinil, parchet stejat, parchet pentru incalzire prin pardoseala, pardoseala exterioara si parchet masiv. Ajutati doar de cei mai buni specialisti si experti in domeniu, vom reusi sa avem intotdeauna doar cele mai bune rezultate, asigurandu-va linistea si satisfactia dumneavoastra. Intelegem ca fiecare client are necesitati si preferinte diferite, motiv pentru care am reusit sa ne construim o echipa completa si complexa, formata dintr-o multitudine de consultanti, ce vor sta la dispozitia dumneavoastra pentru a solutiona toate cerintele, dar si de specialisti in domeniu, ce au ca target realizarea practica a elementelor puse pe hartie.} else {