chitara-e1425554635669

Muzica este poate una din cele mai vechi arte, avand radacini la fel de vechi ca si pictura, aceasta fiind la inceputuri folosita in timpul diferitelor ritualuri sacre pentru a induce diferite stari de transa. In prezent, muzica a capatat o nuanta puternic comerciala daca am putea spune astfel, insa inca mai credem ca muzica reprezinta o arta si o expresie artistica. Scoala de arte Ariodante este locul ideal daca sunteti in cautarea unui loc pentru cursuri chitara Bucuresti. Aici, atat cei mici, cat si cei mari vor parcurge toate etapele dobandirii maestriei de a canta la chitara dar si la alte instrumente, cum ar fi pianul, vioara, flaut si multe altele. Pe langa studiile muzicale, putem oferi cursantilor nostri si lectii de pictura precum si workshopuri de dezvoltare a cunostiintelor muzicale si artistice in general. Insa, despre aceste informatii veti putea afla mai multe vizitandu-ne siteul www.ariodante.ro

Pentru absolventii unor cursuri chitara care doresc sa experimenteze cu sunetul

Acest articol este destinat celor care deja ne-au absolvit seria de cursuri chitara Bucuresti si doresc sa extinda utilizarea acestui frumos instrument spre noi orizonturi muzicale. Dupa cum se stie, muzica electronica este apreciata de majoritatea tinerilor, iar daca in trecut stiluri muzicale precum Techno, Drum and Bass sau Dubstep erau stiluri de muzica necomerciala sau underground, acum, aceste ritmuri sunt auzite peste tot. Atunci, de ce nu ar putea fi folosita si chitara pentru aceste genuri muzicale?

Ei bine, asa cum incercam chiar inca din perioada de cursuri chitara Bucuresti sa le insuflam cursantilor sa experimenteze, la fel va spunem si dumneavoastra, experimentati stiluri noi de a canta la chitara. De exemplu, puteti folosi fie o chitara acustica, electro-acustica sau electrica pe care sa o conectati la un calculator prin intermediul intrarii audio de la placa de sunet. Procesarea sunetului de la chitara este des utilizata in cadrul chitarilor electrice si de bass atat in muzica rock cat si la alte stiluri muzicale.

Un sound unic prin intermediul programelor speciale de muzica

Insa, daca doriti sa depasiti stilurile normale de muzica pe care le-ati studiat in cadrul unor cursuri chitara Bucuresti puteti folosi procesarea sunetului de la chitara prin intermediul unui laptop sau computer cu ajutorul programelor speciale de compozitie muzicala. Acestea, spre deosebire de efectele standard (Delay, Reverb, Chorus, Flager, Distort, etc.) va permit si inregistrarea unei secvente muzicale si chiar mai mult de atat.

Poate cel mai bun exemplu de software destinat productiei muzicale este Ableton Live. Acest program este extrem de popular in intreaga lume, fiind folosit de artisti renumiti cum ar fi Tiesto, Avicii, dar si de catre formatii Suie Paparude sau ROA. Acest program permite celor care au urmat cursuri chitara Bucuresti sa experimenteze cu sunetul chitarii intr-un mod foarte vast, permitand obtinerea unor sunete si efecte ce pot fi cu greu descrise.

Ca si concluzie, putem spune ca intreaga echipa de la Scoala de Arte Ariodante va asteapta sa urmati cursuri chitara Bucuresti pentru a experimenta si a va exprima prin muzica. Va asteptam pe siteul nostru pentru informatii si detalii despre inscriere.} else {