De ce sa alegi tabla zincata de la Lisaro

Tabla zincata este un ajutor de nadejde in constructii. Este un material maleabil si foarte usor de intrebuintat, ceea ce face din tabla zincata un aliat foarte bun in diverse domenii ce implica constructiile, insa nu numai. Prin pretul bun de achizitie, prin calitate, durabilitate si rezistenta, prin estetica si versatilitate, tabla zincata este foarte cautata de catre constructori. Se utilizeaza si la exterior, si la interior, iar pentru calitate maxima, Lisaro iti ofera tabla zincata pe care o comercializeaza sub forma de banda.

Avantaje tabla zincata

 

De ce sa alegi tabla zincata de la LisaroDe ce sa folosesti tabla zincata in constructii? Deoarece intruneste o serie de avantaje printre care se numara:

– contine un substrat de otel ce are la randul lui un strat metalic de zinc, acesta fiind aplicat prin imersie in baie, un proces continuu prin care tabla zincata devine rezistenta si durabila;

– este rezistenta la coroziune, rugina gasindu-si “nasul”;

– are proprietati foarte bune de formare;

– invelisul tablei zincate se poate aplica in straturi groase pentru rezistenta maxima;

– tabla zincata se foloseste intr-o gama larga de aplicatii, atat pentru exteriorul locuintelor, cat si pentru interior, pentru acoperisuri, pereti exteriori, pereti despartitori de interior, pentru realizarea tubulaturii sistemului de aer conditionat, pentru fabricarea carcaselor diferitelor tipuri de aparatura sau pentru construirea unor piese de o buna rezistenta. Amintim si de usi metalice si plafoane, acestea fiind aplicatii structurale, de unelte casnice si apartura electrocasnica, avand uz casnic, si de indicatoare rutiere, aparate de aer conditionat sau piese si dulapuri diverse;

– are rol de protectie a zidariei si a fatadei locuintei tale;

– se potriveste cu orice tip de tamplarie fie ca folosesti PVC, lemn sau aluminiu;

– are grosimi diferite;

– poate fi prevopsita in camp electrostatic;

– are un design modern;

– rezista cu succes la intemperii;

– durata mare de viata;

– se monteaza si se intretine usor;

– flexibilitate buna in caz de prelucrare prin ambutisare;

– este 100% reciclabila;

– este usoara si se transporta usor;

– are un pret bun de achizitie si este un produs economic;

– accesibilitate in achizitie;

– gama completa de accesorii si componenta;

– este disponibila in nuante diferite.

Lisaro iti propune tabla zincata la preturi avantajoase

 

Tabla zincata pentru constructii se gaseste avand forme si dimensiuni dintre cele mai variate. La fel, tabla zincata se intrebuinteaza pentru fel si fel de aplicatii datorita numeroaselor De ce sa alegi tabla zincata de la Lisaro1sale avantaje pe care cei ce lucreaza in domeniul constructiilor nu le pot neglija.

Daca ai nevoie de tabla zincata sub forma de rulouri tabla zincata si rulouri tabla zincata prevopsita, Lisaro din Galati este un distribuitor de renume din tara. Aceasta companie are foarte multi ani de experienta in domeniu si se adreseaza persoanelor juridice, dar si persoanelor fizice care au nevoie de tabla zincata pentru constructii.

Pe langa varietate si calitate, Lisaro ofera si preturi imbatabile in ceea ce priveste tabla zincata realizata cu ajutorul tehnologiei moderne. Echipa Lisaro recomanda sa depozitezi corespunzator tabla, sa o tii departe de umiditate, la o temperatura adecvata, in depozite aerisite.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tabla zincata de la Lisaro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Lisaro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0236-323.088, 0740-786.112 si 0740-786.112 sau trimite un e-mail pe adresa lisaro_galati@yahoo.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);