De ce sa alegi after school Bucuresti Kiddies

After school Bucuresti Kiddies este echipa de profesionisti cu care faci treaba buna.Tu duci copilul la gradinita sau la scoala dimineata, ei iti preiau copilul la sfarsitul orelor de curs, iar apoi vor avea grija de toti copiii inscrisi la after school intr-un spatiu special amenajat, vor face temele impreuna, vor manca, vor dansa si se vor distra pe masura.

After school Bucuresti. Povestea unui parinte despre avantajul unui after school

 

De ce sa alegi after school Bucuresti KiddiesNu am intentia de a lauda un after school, tot ceea ce vreau sa relatez este experienta mea personala. Totul a inceput cu venirea pe lume a fetitei mele. Ei bine, departe de parintii mei, la fel de departe de socrii, eu si sotul meu am fost intotdeauna singurii care ne-am invartit astfel incat sa reusim sa ne terminam facultatea, sa mergem la munca si sa ne crestem si copilul, frumos zic eu.

Insa aici intervine after school-ul. Cand munca te cheama si nu ai niciun bunic sau bunica care sa ia copilul la ora 12 de la gradinita sau de la scoala, cand nu ai rude in apropiere si nici pe prieteni nu-i poti incarca cu inca o povara, ce-ti mai ramane de facut? Din fericire, exista after school. Fie ca al tau copil frecventeaza cururile unei gradinite sau scoli care are si program after school in propria cladire, fie ca after school-ul este oferit de catre o alta echipa de profesionisti, tot ce pot spune este “aleluia!”.

Pentru mine, eu singura cu sotul meu, after school-ul a fost si inca este salvarea noastra. La gradinita fata a frecventat un program care incepea de la ora 7-8:00 si adesea se prelungea pana la 18:00. Acolo primea micul dejun, pranzul, gustarea, dormea si facea activitati interesante cu copiii. Mai apoi, la scoala tot after school-ul ne-a salvat. Dupa cele 3-4 ore de dimineata, domnisoara mea scolarita ia pranzul – micul dejun i-l dau eu de acasa -, apoi doarme – e minunat ca au si dormitoare, iar copiii dorm cate o ora, ceea ce este o mare diferenta fata de alte after school-uri unde copiii nu dorm si sunt mai obositi -, apoi isi fac temele chiar cu doamna lor invatatoare. Ce-mi pot dori mai mult?

Kiddies, after school Bucuresti de care si tu ai nevoie

 

Nu toti suntem norocosii posesori a una sau chiar 2 perechi de bunici la pensie, care locuiesc aproape de tine si sunt si dispusi sa-ti duca si sa-ti aduca copilul de la gradinita sau de laDe ce sa alegi after school Bucuresti Kiddies1 scoala, sa stea cu el pana vii tu de la munca, sa se plimbe impreuna in parc sau sa faca diverse activitati interesante adaptate varstei.

Insa nu e cazul sa disperi, after school Bucuresti Kiddies este aici ca sa-ti vina in ajutor. Kiddies este un afer school Bucuresti de incredere, un club pentru copii cu un spatiu special amenajat, cu personal calificat. Aici vor invata, isi vor face temele, vor manca, vor participa la diverse cursuri interesante cum sunt cele de inot, dans, karate, muzica sau actorie. Nu lipseste nici limba engleza si nici transportul asigurat, toate la preturi excelente.

Daca vrei ca al tau copil sa creasca frumos, alege after school Bucuresti Kiddies. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Kiddies? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0733-046.866 sau trimite un e-mail pe adresa petreceri@kiddies.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {