De ce sa alegi o cresa particulara Bucuresti

De ce sa alegi o cresa particulara BucurestiIn „era bonelor”, oare cine mai are nevoie de o cresa, fie ea de stat sau cresa particulara Bucuresti? Psihologii afirma ca mersul la cresa are numeroase avantaje printre care se numara si socializarea cu alti copii, ceea ce ii prinde extrem de bine si copilului tau din punct de vedere psihologic. In plus, multi parinti considera ca al lor prunc este prea mic pentru o gradinita si tocmai de aceea opteaza pentru un program mai lejer cum este si cel al creselor.

Dar ce sa fie, o cresa de stat sau o cresa particulara? Afla si tu avantajele acesteia din urma!

Avantaje cresa particulara Bucuresti

 

Stim ca o cresa este o alegere dificila pentru orice parinte, tocmai de aceea el trebuie sa cunoasca toate avantajele pe care le prezinta o cresa particulara Bucuresti pentru a face cea mai buna alegere pentru copilul sau. Astfel, o cresa particulara:

1. Este un ajutor de nadejde daca esti un parinte ocupat, un parinte care lucreaza de dimineata pana seara si nu te poti baza pe ajutorul unor bunici;

2. Personalul este calificat, are foarte multi ani de experienta in acest domeniu, este capabil, iubeste copiii si, de ce sa nu recunoastem, este mult mai motivat din punct de vedere financiar, iar o satisfactie baneasca se va vedea intotdeauna si asupra calitatii muncii. Nu este de condamnat, este o realitate;

3. Copiii se dezvolta foarte bine, devin autonomi, invata sa mearga mai repede in picioare, sa vorbeasca mai repede si mai bine, devin descurcareti si foarte siguri pe ei. Invata sa manance singuri cu multa dexteritate, alearga de timpuriu, sunt mai activi din punct de vedere fizic, mananca aproape orice, sunt mai sociabili si mai prietenosi, se joaca cu toti copiii, fara mofturi;

4. Copilul se simte ca acasa, intr-un mediu sigur, unde doarme, mananca, invata si se joaca;

5. Numarul de copii dintr-o grupa este redus, astfel ca doamnele se pot ocupa foarte bine de fiecare copil in parte;

6. Salile de clasa sunt dotate modern, sunt spatioase, mobilierul este adaptat varstei, colorat si atractiv;

7. Programul este de dimineata pana seara;

8. Nu trebuie sa-ti bati capul cu rechizite si alte asemenea probleme;

9. Se asigura si transport;

10. Se fac activitati interesante, extrascolare;

11. Dispun de asistenta medicala si, adesea, poti veda chiar live ce face copilul tau datorita camerelor de supraveghere video cu care sunt dotate astfel de crese.

Veverita Jucausa, cresa particulara Bucuresti potrivita pentru copilul tau

 

Daca vrei sa se bucure si copilul tau de toate avantajele enumerate mai sus, opteaza pentru Veverita Jucausa, cresa particulara Bucuresti sector 2. Aici piticii vor fi tratati cu multa De ce sa alegi o cresa particulara Bucuresti1dragoste si respect, iar mediul in care-si vor petrece activitatile zilnice – lectii, somn, masa si joaca – este unul propice dezvoltarii lor armonioase.

Vrei program scurt, normal sau prelungit, in interval orar 8:00 – 18:30? Veverita Jucausa iti ofera aceasta posibilitate de alegere, iar suma pe care o platesti este atragatoare, competitiva pentru capitala. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu Veverita Jucausa si sa-ti inscrii si tu copilul in anul scolar 2015-2016.

Deci, daca vrei ca al tau copil sa se bucure de o copilarie frumoasa, alege Veverita Jucausa, cresa particulara Bucuresti. Ai nevoie de informatii suplimentare despre cresa si serviciile Veverita Jucausa? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0726-224.859 sau trimite un e-mail pe adresa veveritajucausa1@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.