ramcoOricare dintre clientii nostri apeleaza la noi deoarece stiu faptul ca suntem capabili sa oferim cele mai profesionale servicii de constructie case la cheie, acest lucru datorandu-se echipelor noastre de profesionisti si ingineri. Deoarece Ramco Group Business Solutions are o vasta experienta in domeniul constructiilor, am reusit sa evoluam in pas cu trendul ascendent al tehnologiilor si a materialelor din aria de activitate a constructiilor.

Case la cheie sau la rosu ?

Ei bine, foarte populare ca si cerere sunt serviciul de constructie a caselor la rosu si cel de de ridicare de case la cheie. Chiar daca in primul caz marele avantaj consta in pretul tentant, totusi vrem sa punctam beneficiile optarii pentru serviciul de construire a caselor complete, la cheie.

Cel mai important aspect este comfortul. In cazul unei case la rosu, clientul primeste lucrarea fara o serie de facilitati, cum ar fi instalatiile electrice, sanitare, dar si partea de finisaje interioare si exterioare. De cele mai multe ori, clientii opteaza pentru acest serviciu deoarece considera ca vor face economii. Prin simplul fapt ca odata ce a fost predata o astfel de casa la rosu, clientului ii revin toate procedurile si lucrarile de finisare, se vor cheltui sume consistente de bani pentru a putea finaliza casa. Sume care adaugate la costul proiectului la rosu ajung chiar sa depaseasca costul unei case la cheie oferita de noi.

Beneficiile unei case la cheie

In cazul unei case la cheie clientului nu-i mai ramane decat sa isi aduca mobila si… eventual bibelourile favorite. Totodata, un alt mare avantaj al proiectelor la cheie este acela oferit de echipa de profesionisti in sine. Cunoasteti prea bine genul de firme sau instalatori care sunt “buni” la toate, care prin nepriceperea lor va pot pune viata in pericol. Ei bine, tocmai de aceea este bine sa optati pentru case la cheie, deoarece veti avea garantia ca atat instalatiile de apa, gazi, curent si nu numai, sunt facute numai de profesionisti sub atenta supraveghere a echipelor de ingineri. Astfel, va asiguram ca nu veti avea emotii atunci cand… veti aprinde becul.

Calitatea materialelor este esentiala atunci cand vorimb de case la cheie si de satisfactia clientilor nostri. Tocmai de aceea, majoritatea necesarului pentru instalatii si finisaje este asigurat prin produse de cea mai inalta calitate si de import. Nu de putine ori s-a intamplat ca mesterul “X” sa va monteze termopane din lemn natural, care din cauza faptului ca nu au fost de calitate, s-au umflat sau chiar deformat, creand astfel un lung sir de neplaceri.

In concluzie, nu va putem spune decat sa ne vizitati siteul, www.ideal-constructii.ro pentru a consulta atat portofoliul nostru, dar si pentru a va inspira din modelele noastre de case la cheie. De asemenea, fie ca veti veni la sediul nostru din Bucuresti, Sector 2, str. Heliade intre Vii, Nr.8, Corp C6, Et.3, sau accesati siteul nostru, veti avea parte de o consiliere de specialitate din partea echipei noastre de experti. Va asteptam!} else {