De ce masini fulgi gheata de la Caloric Serv

Masini fulgi gheata trebuie sa cumperi intotdeauna de la cei mai buni, adica de la NTF din Italia. Aceste masini sunt echipamente ideale, rezistente, fiabile, cu un design placut, economice si pot fi cumparate acum si in Romania prin intermediul Caloric Serv din Braila.

De unde cumpar masini fulgi gheata?

 

De ce masini fulgi gheata de la Caloric ServMasini fulgi gheata gasesti de cumparat la Caloric Serv, o companie braileana ce te asteapta cu oferte calitative, la preturi foarte atractive.

Ele sunt ideale pentru racirea pestelui, cat si pentru industria alimentara, pentru transporturile si depozitarea de alimente, pentru racirile industriale, sunt rezistente si le poti folosi pe termen lung. Consuma putina energie si faci economie chiar si la apa.

Masini fulgi gheata se pot intrebuinta cu succes pentru depozitarea si transportul alimentelor

 

Caloric Serv este partenerul potrivit pentru tine daca ai nevoie de masini fulgi gheata. Acest magazin din Braila iti ofera inspre vanzare 2 modele diferite de masini fulgi gheata, 2 modele de top, profesionale, de ultima generatie, ce te vor ajuta la transport si depozitare a alimentelor:

1. Masini fulgi gheata model GM 1100. Aceasta masina obtine fulgi de gheata granulati, cate 500 kg de fulgi de gheata in fiecare zi, cu o temperatura cuprinsa intre – 5 grade si – 10 grade si cu o grosime ce se incadreaza intre 1,5 si 3 mm;

2. Masini fulgi gheata model GM 2000. In acest gaz capacitatea masinii de fulgi de gheata atinge 1000 kg intr-o zi, este realizata complet din inox. Consumul de energie este de 3.200 W, curentul folosit fiind trifazat. Ca dimensiuni mentionam 934 x 684 x 700. Sistemul de racire functioneaza cu apa sau aer. Aceasta masini de fulgi de gheata pot fi folosite si cu unitatea de stocare BIN 1200DD sau chiar cu BRD 1100. Au o rezistenta extraordinara si pot fi intrebuintate in restaurante, self service sau diferite industrii.

Masinile de gheata comercializate de catre Caloric Serv apartin celebrul brand NTF din Italia (Brema Ice Brand). Despre brand putem spune ca are o experienta de zeci de ani fiind infiintat in anul 1991 si devenind de-a lungul timpului De ce masini fulgi gheata de la Caloric Serv1specialistul temperaturilor joase. Indiferent de necesitatile clientilor, NTF a reusit sa faca fata tuturor cerintelor in ceea ce priveste gheata, deoarece afacerea NTF se invarte in jurul ghetii: racire, racorire si conservare. Prin cercetari ample si numeroase observatii, echipa NTF a ajuns sa inteleaga caracterul si potentialul ghetii pentru a se folosi pe deplin de caracteristicile acesteia in folosul omenirii.

Astfel ca daca ai nevoie de gheata in fiecare zi, procur-o de la cei care o produc cu indemanare si pricepere, avand mereu in prim plan si aspecte ce tin de tehnologie, inovatie si design. Indiferent de ocazie, masinile de fulgi de gheata NTF iti realizeaza fulgii de care ai nevoie.

Acesti fulgi de gheata de la NTF sunt granulari. Masinile se racesc foarte repede, sunt versatile, greutatea si volumul sunt reduse putand astfel fi usor depozitate sau transportate, iar gheata se foloseste cu succes ca asternut pentru alimente, chiar si peste sau produse farmaceutice sau chimice.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege masini fulgi gheata de la Caloric Serv. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Caloric Serv? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0239-611.126 sau trimite un e-mail pe adresa info@caloric.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.