De ce cursuri make-up Brasov de la Academia Startline

Te intereseaza cursuri make-up Brasov deoarece iti doresti sa inveti sa te machiezi profesionist astfel incat sa-ti pui in valoare atuurile in orice situatie? Academia Startline din Bucuresti iti ofera aceste cursuri la un pret de exceptie. Tot ce ai de facut este sa contactezi echipa Academiei Startline si sa-ti rezervi locul la curs. Aici vei invata tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni o adevarata profesionista, iar la absolvirea cursului Academia Starline iti propune chiar si o colaborare.

Cursuri make-up Brasov, pentru ca meriti!

 

De ce cursuri make-up Brasov de la Academia StartlineO femeie frumoasa este o femeie sigura pe ea, o femeie care are incredere in fortele proprii, care stie ca este atragatoare si fermecatoare asa cum este, o femeie care se accepta pe sine si nu tanjeste sa arate ca nu stiu care vedeta de la Hollywood, o femeie care se iubeste cu toate micile ei defecte, o femeie constienta ca intre interior si exterior este o stransa legatura.

Ai tinde sa crezi ca toate acestea anuleaza micile artificii la care apeleaza toate femeile de cand lumea si pamantul, machiajul, insa lucrurile sunt mult mai complicate si mai complexe decat par la prima vedere, la fel cum sunt, de altfel, si femeile.

Inca cu 3000 de ani inainte de Hristos, in perioada Egiptului antic, oamenii se machiau. Femeile foloseau creioane negre, khol, pentru pleoapa superioara, si verde malahit pentru a-si contura pleoapa inferioara. Asa se machiau egiptencele acelor vremuri, punand foarte mare accent pe aspectul lor exterior. Putem spune chiar ca in momentul in care mureau, egiptenii erau inmormantati cu toate fardurile si tursa de machiaj.

Stii cine poseda cel mai vechi manual de cosmetologie? Desigur, Cleopatra. Pacat ca a fost distrus in incendiul de la Alexandria. In acea perioada se tineau cursuri de machiaj asa incat nu ne miram ca si in zilele noastre make-up-ul este foarte raspandit in toata lumea.

In Grecia antica se practica albirea fetei, in Roma antica se diferentia machiajul casnic de cel de gala, in Evul Mediu in Europa fata pudrata in alb arata distinctia. Apoi, odata cu aparitia primului rimel, in 1910, industria make-up-ului a luat proportii si a ajuns pana in zilele noastre, adevarata arta.

Cursuri make-up Brasov te invata tot ce trebuie sa stii despre frumusetea machiajului profesionist

 

Si pentru ca tu-ti doresti sa arati impecabil, sa te machezi profi, cursuri make-up Brasov sunt exact ceea ce-ti trebuie. Poate vei exersa pe tine, pe prietene si apoi vei trece si la De ce cursuri make-up Brasov de la Academia Startline1cliente, important este sa ai o baza solida in momentul plecarii, iar pasii sa-ti fie indrumati de adevarati profesionisti.

Cine tine cursuri make-up Brasov? Academia Startline din Bucuresti. Aceasta este o echipa de oameni priceputi care-ti vor indruma pasii inspre un machiaj de nota 10. In plus, Academia Startline iti ofera si garantie pentru toate produsele si serviciile de care beneficiezi.

Daca esti o absolventa ambitioasa, serioasa si vrei sa faci cariera ca make-up artist, Academia Startline iti ofera sansa une colaborari in functie de performantele tale. Aici te poti forma ca un bun consultant in frumusete, dermoconsultat sau personal shopper.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege cursuri make-up Brasov de la Academia Startline. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Academia Startline? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0785-846.684 sau trimite un e-mail pe adresa office@academiastartline.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.