Custi transport caini. Cu prietenul tau in vacanta

Custi transport caini. Cu prietenul tau in vacantaDe abia astepti sa pleci cu toata familia in vacanta? Numeri zilele pana la marea relaxare si vrei sa totul sa fie perfect? In acest caz, daca esti mandrul stapan al unui caine, ar trebui sa-l pregatesti si pe acesta din timp pentru marele eveniment. O fi Grivei cel mai bun prieten al tau, insa cu masina nu prea se impaca. Pentru a nu exista probleme pe drum, cel mai indicat este sa cumperi custi transport caini in functie de talia amicului tau. Iar daca pui in aplicare si sfaturile pe care ti le vom da, vacanta va fi cu siguranta de vis pentru toti membrii familiei tale.

Cand iti iei in vacanta cel mai bun prieten ai nevoie si de custi transport caini

 

Iubitorii de animale intampina probleme atunci cand vine vorba de vacante, mai scurte sau mai lungi. Ce faci cu animalutul tau de companie in aceasta perioada? Daca esti norocos, il lasi cu mama, bunica sau cu un prieten. Iar daca nu ai de ales, il iei cu tine in vacanta. Desigur, daca-l obisnuiesti de mic, acesta chiar se va bucura de iesire.

Inainte de a pleca in vacanta cu al tau caine este important sa iei in considerare cateva aspecte importante:

1. Asigura-te ca hotelul unde te vei caza accepta cainii;

2. Indicat ar fi ca animalul de companie sa fie microcipat. Nu-i uita acasa carnetul de sanatate;

3. Cumpara custi transport caini potrivite pentru prietenul tau in functie de talia lui, mica, medie sau mare. Pune cusca de transport pe bancheta din spate si doteaz-o cu tot ce are nevoie, de la paturica preferata pana la apa si mancare servite la aceleasi ore cu care a fost obisnuit si pana acum;

4. Obisnuieste-l din timp cu drumurile cu masina. Fa exercitii cu cel putin 1-2 saptamani inainte de plecare;

5. Preventiv, cumpara medicamente de rau de masina si administreaza-i-le;

6. Impotriva plictiselii ia-i si cateva jucarii pentru a-i distrage atentia;

7. Fa opriri dese si scoate-l la scurte plimbari pentru dezmortire. Si nu uita, inainte de a pleca in calatorie plimba-ti cainele pana la epuizare ca sa stea cat mai cuminte in masina;

8. Inainte de a intra in hotel plimba iarasi cainele;

9. Vaccineaza-ti cainele inainte de calatorie;

10. Pastreaza o igiena corespunzatoare in urma catelului tau fie ca sunteti la munte sau la mare.

Custi transport caini de la AnimalulFericit.ro

 

Cum transportul cainelui pe timpul calatoriei te intereseaza in mod deosebit, custi transport caini gasesti de cumparat online, in magazinul AnimalulFericit.ro.Custi transport caini. Cu prietenul tau in vacanta1

Aici vei intalni zeci de modele de custi transport caini, pentru caini mici, de talie medie sau mare, custi mai simple sau mai sofisticate, custi rezistente, la preturi bune. In plus, comanda se proceseaza rapid, iti este expediata prin curier si tu te vei bucura de o achizitie buna din toate punctele de vedere.

Viziteaza si tu magazinul AnimalulFericit.ro si alege una dintre custile care-ti place cel mai mult. Citeste cu atentie toate caracteristicile acesteia si opteaza, in primul rand, pentru rezistenta si confort, iar apoi pentru estetica.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege custi transport caini de la Animalul Fericit. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Animalul Fericit? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-094.943 sau trimite un e-mail pe adresa contact@animalulfericit.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);