zoom

Cursurile de dezvoltare personala, imboldul de care nu stiai ca ai nevoie in momentele de cumpana!

Cineva a spus candva ca momentele dificile din viata sunt inevitabile. Ceea ce conteaza cu adevarat si, totodata, ceea ce poate fi influentat este modul in care alegi sa le depasesti. Fie le lasi sa te copleseasca si sa te domine, fie le controlezi tu pe ele, inveti din experienta si, in final, devii un om mai puternic si mai intelept.

Daca vrei sa faci parte din ultima categorie, insa simti ca, in momentul de fata, nu ai resursele necesare, exista o solutie! In cadrul unui program de cursuri dezvoltare personala, vei dobandi toate informatiile si instrumentele de care ai nevoie pentru a depasi cu brio orice moment de cumpana.

Un astfel de program le este util si adolescentilor care trebuie sa ia o decizie importanta pentru viitorul lor: alegerea facultatii la care se inscriu, care, de cele mai multe ori, determina si cariera pe care o vor avea. Prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala, acestia descopera care sunt punctele lor forte, dar si cum sa lupte pentru ceea ce isi doresc.

Cei care vor sa se bucure de toate aceste beneficii se pot inscrie la programul de dezvoltare personala oferit de Success Academy, „o altfel de scoala”, fiind singurul program de acest fel creat in concordanta cu cerintele mediului business.

cursuri dezvoltare personala

Cursantii vor fi repartizati in grupe organizate in functie de varsta acestora, precum si de nivelul de engleza. Astfel, acestia pot face parte din categoria de Juniors (dedicata celor cu varsta curprinsa intre 11 si 14 ani) ori din cea de Teens (cu varsta intre 15 si 18 ani). In functie de nivelul de engleza, acestia vor fi incadrati in grupa de incepatori, intermediari sau avansati.

Ultimul aspect se datoreaza faptului ca sesiunile de cursuri de dezvoltare personala sunt sustinute atat in limba romana, cat si in limba engleza. Astfel, la absolvirea Academiei, toti participantii vor fi capabili sa gandeasca si sa se exprime in aceasta limba straina cu lejeritate.

Academia utilizeaza o metoda inovativa de predare, reprezentata de invatarea experientiala. Dupa cum indica denumirea sa, cursantii invata experimentand pe cont propriu notiunile propuse: leadership, organizarea timpului si a bugetului, cresterea increderii de sine si multe altele.

Trainerii cu experienta din Academie pun accent pe dezvoltarea personala, precum si pe imbunatatirea skill-urilor de inteligenta personala, de leadership si de antreprenoriat. In timp ce scoala traditionala invata copiii sa fie docili si ascultatori, Academia le arata cum sa fie curajosi, creativi si cum sa isi foloseasca propria voce pentru a obtine ce isi doresc de la viata!

Toate aceste aspecte sunt indeplinite prin jocuri, exercitii interactive, conversatii si feedback constant. Mai mult, atat elevii, cat si parintii primesc feedback personalizat pe toata durata programului de studiu. Rezultatul consta in faptul ca informatia oferita la cursuri de dezvoltare personala este stocata la nivelul memoriei de lunga durata, de unde tinerii o pot accesa oricand doresc.

Asadar, oricine vrea sa invete cum sa depaseasca cu brio momentele de cumpana ar trebui sa se inscrie la programul de cursuri dezvoltare personala oferit de Success Academy! Aici va primi toate informatiile de care are nevoie pentru a transforma orice provocare intr-o poveste de succes!